Autobiografie

M-am născut în București în anul 1990 din părinți bucureșteni și cu o educație de nivel mediu.

Am terminat o școală pentru copii cu deficiențe de vedere după care am urmat un liceu cu profil real, specializarea matematică-informatică.

Am terminat facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, specializarea informatică, din cadrul Academiei de Studii Economice București.

În prezent lucrez ca tester software într-o companie renumită pentru dezvoltare software.

Mă descriu a fi o tânără pasionată de sporturi extreme și, în general, de viață. Îmi place natura, îmi plac oamenii, animalele, îmi place atât matematica, chimia și biologia cât și filozofia, psihologia și sociologia. Sunt pasionată de educație financiară și dezvoltare personală și sunt o fire curioasă. Citesc cât pot de mult referitor la subiectele care mă interesează și caut informații noi despre acestea în permanență.

Printre hobby-urile mele se numără, de asemenea, sportul – în general, șahul, fotografia, plimbările în aer liber (pe jos, pe role, pe bicicletă, pe motocicletă), muzica, filmele, blogging-ul, boardgames-urile, jocurile PC, biliardul, karting-ul și multe altele.

Printre sporturile practicate menționez aggressive inline skating, snowboarding, înot și scufundări libere, fotbal, tenis de masă, calisthenics.

Îmi plac atât de multe lucruri încât nu am timp și resurse financiare să le fac pe toate în viața asta însă le iau pe rând și încerc să fac câte puțin din fiecare.

Consider că scopul meu în viață este să mă bucur de ea fără a avea un impact negativ asupra celor din jurul meu (sau să reduc cât mai mult din acesta) și de a avea un impact pozitiv, în cele din urmă. De aceea, încerc să-i învăț pe alții lucruri pe care eu le știu și știu care ii vor ajuta în viață.

Mai multe despre mine pe youtube – Anca Ditiu ( linkul canalului: https://www.youtube.com/user/IcEBoX1990 )

562002_307342512672713_1583444131_n

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: