Dacă ești cetățean român, te rog să citești asta!

Alarmă! Aloooo! România moare! Treziți-vă! Alo, române, cu tine vorbesc! Da, cu tine! Mergi la vot! Nu sta în casă la niciunele dintre alegeri! La alegeri, atenție, da? la referendumul inițiat de coaliția pentru familie mă bucur că nu te-ai dus! Ar fi primitiv să te temi de homosexualitate în 2018, nu te mușcă și nici nu te îmbolnavește, zău. În fine, bravo că nu ai fost la referendum. A fost în bătaie de joc oricum … 45 de milioane de euro aruncați pe fereastră – asta face PSD ul! Da, PSD-ul! Daca ai votat cu ei, asigură-te că nu vei mai vota în veci vecilor cu ei! De ce? sunt comunisti mascați.. și au adus țara la sapă de lemn pentru că și-au dat voie să fure după revoluție, dacă în comunism nu puteau face lucrurile chiar cum voiau ei, acum au avut ocazia din plin guvernând mai bine de jumătate din timpul de după revoluție și până în prezent.

În fine, nu asta e ideea. ci, informează-te! Caută-ți liderii și votează-i! Nu fi ignorant! Asta nu ajută cu nimic, ba mai mult, face rău! Și dacă nu mă crezi, uite, îți dau exemplu tot cu PSD .. ca din păcate, ei sunt la modă: PSD a câștigat alegerile, și ghici ce? Le câștigă mereu pentru că are aceeași oameni care votează cu ei și de partea cealaltă există ACEEAȘI OAMENI CARE NU FAC NIMIC, când ar putea să vină în contraatac! Da, este o luptă și nefăcând nimic – ai pierdut deja, am pierdut deja, România a pierdut deja! De ce? Pentru că tu alegi să nu faci nimic crezând că e tot aia, dar NU E! ȚARA asta are nevoie de tine, române, fie că-ți place, fie că nu, fie că tu crezi altceva sau că nu ești conștient. Pe înțelesul tău – faci parte din societatea asta și CONTEZI! N-ai idee cât de mult contezi! Orice ești, orice funcție ai, dacă ai peste 18 ani (inclusiv), ai dreptul să-ti alegi liderii, ai dreptul să-i contrazici și ai obligația să faci asta atunci când ei o iau razna și-și bat joc de frații tăi din societate! Nu ai voie să încetezi să speri, nu ai voie să-ți dai demisia de cetățean! Toți ceilalți depindem de tine! MERGI LA VOT, TE ROG! Doar încercând vei obține rezultate diferite. Nu poți obține rezultate diferite nefăcând nimic! E o lege simplă, ce dracu?

Și dacă nu mă crezi că și tu, oricine ai fi, contezi foarte mult, îți explic, tot pe înțelesul tău – în societatea democratică, cum este și România, se pune preț pe NUMĂR. Câți votează și ce! Nu pe câți existăm! Dacă sunt suficienți oameni care votează cu cine nu trebuie, ceilalți au de suferit, și s-ar putea să fie chiar majoritatea cei care suferă. De ce? pentru că e suficient să fie un procent mic pentru a alege, tocmai, că se bazează pe faptul că ceilalți nu votează, că pe ceilalți nu-i interesează cine-i conduce. Și uite așa, puterea cade în mainile cui nu trebuie! Cade în mâinile unor oameni care se autointitulează „lideri” dar aleși pe niciun fel de criteriu, din cauză că și masa care i-a ales, a fost la fel de nepretențioasă. Bine-nțeles, atunci când nu alegi ce-ți trebuie ci ceea ce ți se dă, e nasol. Așa că IEȘI si alege-ți liderii. NU mai lăsa minoritatea să aleagă și pentru tine, căci alege prost și toți avem de suferit!

Trezește-te! Orice e mai bine decât nimic inclusiv dacă greșim! DA! De ce? că din greșeli mai înveți ceva dar din NIMIC OBȚII FIX NIMIC! Gândește-te și la ceilalți oameni, nu doar la tine – sunt oameni la sate care se spală la lighean în apă rece, au toaletă în curte, copii care învață în frig și la lumina lumânării; oameni care mor pe capete în spitale din cauza indiferenței tale! Chiar nu-ți pasă? Trezește-te și mișcă-ți măcar degetele când ți se cere o semnătură la inițiativele cetățenești prin care se urmărește o schimbare propusă de oameni inteligenți. Măcar atât! Sunt o grămadă de oameni fără adapost, nu-mi pot imagina o moarte mai nasoală decât cea de foame sau de frig. Chiar nu înțelegi? Împreună putem face ceva! Dar implică-te! Contezi!

Uite, îți dau un indiciu, în prezent se desfășoară campania „Oameni noi în politică”, semnează (fizic) pentru această campanie! Poți afla mai multe detalii și cum să faci asta de aici. Și-ți mai dau unul, în 2019 au loc alegerile europarlamentare și prezidențiale iar în 2020 alegerile locale și parlamentare. așa că DU-TE LA VOT!

Te las cu un citat înțelept care poate îți va da de gândit: „lumea nu se va sfârși din cauza celor care fac rău ci din cauza celor care se uită la ei și nu fac nimic”.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

 

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: