Atentie la vloggarii vedete!

Ok, am canal de YouTube si incerc sa-l cresc. Pentru cine nu stie, si youtubeul este o piata. Daca pe orice piata vreti voi, se vinde acel orice ( ex pe piata legumelor vinzi legume) pe piata youtubelui vinzi informatie audio si video. Bun, nu asta e subiectul, subiectul e sa atrag atentia celor care urmaresc mult pe youtube pentru ca multe informatii sunt eronate, sunt superficiale, sunt cu scopul de-a atrage cumparator pentru tepe. Sa va explic:

Cum ziceam, si eu am un canal de youtube si incerc sa-l cresc, cum? pai, oferind informatie corecta, completa si valoroasa. Bun, ce fac cei care vor sa traga tepe? fac niste titluri d-alea sa-ti atraga ochii insa continutul este un CACAT! Si cand zic asta, ma refer la faptul ca NU ITI OFERA NIMIC! Adica, vezi si auzi o gramada de chestii care ti-au luat timpul dar nu ti-au dat nimic in schimb, nu poti folosi nimic de acolo in viata reala, ba, nimic!

Am vrut sa scriu articolul asta pentru ca tocmai am urmarit un vlog al lui Dorian Popa in care spunea niste prostii mai mari decat el si sincer, m-a intrigat rau pentru ca, el, fiind vedeta, are putere de influenta, si influenteaza prost! Asta e problema, cand oamenii se iau dupa unii si … Geez! Isi bat joc de ei insisi. Deci, vlogul cu pricina, vi-l dau aici, este despre ceva foarte important si anume SANATATE. Omul da lectii de slabit si de crestere a masei musculare in conditiile in care EL NU SE OCUPA CU ASTA! Si o sa spuneti, da, da arata bine, face sala de nu stiu cand. Si eu o sa va zic „EXACT!” El stie ce face dar voua va vinde gogosi, el nu aplica asta in viata lui, el nu e in locul vostru! Nu stiu daca ma intelegeti – el nu e gras, n-a fost niciodata, deci, nu trece prin procesul de slabire, si da lectii? in al doilea rand, el nu e incepator la sala, nici nu-si mai aminteste cum era, pt el febra musculara e ceva strain, si iti spune tie cum e? fratilor, va rog eu, i-am scris in comentarii, si pt slabit si pt inceputul de la sala, nu va luati dupa el, e…. NEINFORMAT, ca sa nu zic prost… si daca va luati dupa el si iese prost, n-o sa-l intereseze. Informatiile pe care le ofera el (daca se pot numi informatii 😐 ) sunt slabe, superficiale, o buna parte din ele sunt eronate si e periculos sa-l credeti! Apropo de asta, ca sa va ofer o alternativa mult mai buna pe parte de fitness ( slabit si crestere in masa musculara), vi-l recomand pe Andu Preda.

Bun, acum ca am lamurit cu Dorian, o sa vorbesc si la modul general – sunt multe vedete care fac vloguri d-astea si nu ofera un continut informativ, ofera doar… placebo, ca sa gasesc un corespondent. Va tine activi acolo, urmariti episoadele, dar ramaneti cu NIMIC, nu va ajuta la NIMIC! Va dati timpul DEGEABA in timp ce ei castiga din asta.

Luati-va inima in dinti si faceti-va o viata a voastra si nu o mai urmariti pe a altora. Luati chestiile interesante de pe youtube si care va vor ajuta in viata, luati-le de la oameni ca Vlad Grigorescu sau de la Top Opt, sau de la Atentie, cad mere! Lasati-i pe comerciantii aia prosti sa-si vanda marfa celor cu adevarat prosti, celor de teapa lor. Off.. Sper ca v-am lamurit. Si daca nu ma creedti pe mine, faceti un experiment, luati informatiile oferite de fiecare clip in parte, cateva daca vreti, aleatoriu, sau cele care se contrazic, si cautati singuri informatii despre acele lucruri. O sa fie interesant, o sa vedeti cum unele se bat cap in cap, o sa vedeti cum studiile noi le contrazic pe cele vechi, si o sa vedeti ca exista si dovezi incontestabile. Cautati surse sigure, oficiale, supreme, ca sa dau un exemplu, cum e institutul meteorologic pentru meteo. Aia e cea mai cea sursa de a afla vemea. Ok? v-am lamurit?

apropo:

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: