Povestea lui „vreau doar sex”

Trăim într-o lume modernă în care totul se întâmplă pe „repede înainte”, vorba lui Vulpescu, și sincer asta mă sperie groaznic. Oamenii nu mai știu să studieze, să observe, să aștepte, să guste, să savureze. „Mănâncă” lacomi apoi, „vomită” și trec la următorul fel de „mâncare”.

Nu asta ar fi însă problema dacă cei care acționează așa și-ar asuma acest comportament. Ce înseamnă „asumare”? înseamnă că atunci când acționezi într-un fel, știi ce se poate întâmpla și accepți acel lucru cu inima împăcată, cu onoare, cu pieptul înainte, respectiv, dacă iese rău pentru tine, accepți, dacă iese rău pentru altul, ar trebui să îți ceri iertare și să înduri eventualele consecințe și să nu repeți greșeala față de altcineva și chiar față de persoana în cauză, dacă iese bine, accepți și tot așa. Oamenii nu fac asta, nu-și asumă, în special, bărbații (când vine vorba despre sex).

Majoritatea bărbaților din ziua de azi caută doar sex, caută să se simtă bine fizic, dar din cauza mentalităților învechite știu că acest lucru nu este posibil ușor și atunci apelează la tot felul de artificii neortodoxe pentru a obține asta mai ușor și lasă în urmă o grămadă de suflete rănite, suflete de femei.

Există și bărbați care spun de la început ce vor iar dacă există femei care ies rănite după aceste acțiuni, este clar vina lor – le-aș numi femei „kamikaze”. Mă refer că aceste femei, în disperarea de a ajunge la o relație, acceptă și relațiile de tip „doar sex” (fuck friends, friends with benefits, fuck buddies etc) însă în capul lor rulează un alt film – ele speră că lucrurile se vor schimba și vor deveni „iubite” neștiind că bărbatul care le-a spus asta, în 99% din cazuri a vorbit serios când a spus că vrea doar sex (am spus 99% pentru că există și șansa ca el să se răzgândească pe parcurs). Sunt și bărbați care nu știu faptul că femeile își fac filme în cap despre cum vor decurge lucrurile și, fac victime chiar și așa, neasigurându-se că femeia respectivă le-a înțeles mesajul. În acest caz, ele sunt cele nesincere, însă, din păcate sau din fericire, tot ele sunt cele rănite, bărbații nu au nimic de pierdut în acest caz. Totuși, nu este atât de grav ca în cazul în care bărbații nici măcar nu spun că nu vor o relație, așteaptă să facă sex cu ele după care le spun ce aveau ei în cap, fără a da posibilitatea femeii respective să aleagă. Este un lucru deloc onorabil dar, din păcate, foarte des întâlnit în ziua de azi.

Mulți dintre cei care se recunosc este posibil să gândească, că, dacă și femeia s-a simțit bine sexual, nu suferă. Ba suferă! Pentru că o femeie nu poate face „doar sex”, repet, cum spuneam mai sus, faptul că unele dintre ele afirmă acest lucru – „doar sex” – majoritatea se mint singure și vă mint și pe voi. Asta nu înseamnă că trebuie să vă simțiți vinovați, în cazul în care ele se mint singure, dar nici voi nu trebuie să faceți, din cauza acestor femei, un lucru general valabil și să credeți că femeia nu e rănită dacă face sex. Nu aplicați asta cu restul! Gândiți-vă că ele, din momentul în care se implică sexual, sunt deja afectate, dacă le mai și ascundeți faptul că doar asta (sex) voiați de la ele, le răniți cu atât mai grav, chiar dacă au avut orgasm chiar dacă nu. Vă spun toate astea doar dacă vreți să învățați despre femei, așa cum și eu am învățat despre bărbați și încă învăț. Doar așa puteți păstra în echilibru integritatea femeilor și doar așa puteți să aveți parte mai departe de partenere ok în viața voastră, tratându-le și pe restul cu grijă.

Bine-nțeles că majoritatea care nu fac asta (nu tratează femeile cu grijă), de fapt, nu sunt bărbați, sunt doar simpli purtători de penis. Bărbatul este curajos și este în stare să primească refuzuri infinite, este în stare să spună adevărul și să fie sincer referitor la adevăratele lui intenții cu riscul de a nu obține ceea ce-și dorește. Din păcate mulți dintre bărbați sunt animale la propriu, ei nu și-au dezvoltat încă rațiunea, conștiința; nu au scrupule și nici onoare, caută doar să-și satisfacă nevoia sexuală și de diversitate sexuală, atât de importantă pentru ei. Omul își pune alte nevoi pe primul plan, animalul își pune nevoile biologice pe primul plan, aici este diferența.

În situația actuală din societate vă mai întrebați de ce nu țin relațiile? de ce continuă să se trădeze unii pe alții? de ce nu știe lumea ce-i iubirea? uitați explicația: individualismul și lipsa omeniei – prea multe animale, prea puțini oameni. Și aici mă refer și la femei și la bărbați.

„Frumoasa și bestia” este o poveste care întruchipează tocmai acest lucru, cum femeia încearcă să umanizeze bestia însă, din păcate, este o misiune atât de grea și cu atât de puține șanse de reușită într-o lume în care nu există dorință de evoluție de la animal la om. Dar chiar și așa, și bestiile au nevoie de iubire. Da, și bărbații au nevoie de afecțiune, mulți însă își neagă și își reprimă această nevoie pentru a nu fi considerați slabi, ceea ce este greșit! Pentru că reprimându-ne sentimentele ce ne fac oameni, ne transformăm în bestii. Bărbații nu devin mai puternici așa, devin mai puternici doar pentru ei, pentru a-i zdrobi pe cei slabi, respectiv, pe femei. Acceptându-vă emoțiile și sentimentele care vă fac umani deveniți puternici pentru a proteja și pentru a crea o lume armonioasă.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: