De ce zic că nu vreau să fac copii

Am scris în câteva din articolele mele și am răspândit deja vestea printre multe din cunoștințele mele referitor la faptul că nu-mi doresc copii. Mulți spun că sunt tânăra și că o să mă răzgândesc, posibil. Eu o să vă spun care sunt motivele mele și vă asigur că nimic nu mă va convinge să îmi schimb părerea cu excepția schimbării situației prezente a naturii umane.

Ce nu înțeleg mulți dintre oameni și din cunoscuții mei este că eu am făcut o alegere rațională. Mulți cred că mi-o voi schimba peste vârsta de 30 de ani când începe să „ticăie” acel „ceas” biologic. „Ceasul biologic” este un mit, nu există așa ceva, este doar în mintea oamenilor care vor să găsească o scuză pentru faptul că se tem că vor muri singuri. O să fac o paranteză și dacă nu știați, vă spun eu: real, ne naștem și murim singuri. Dar nu despre asta vorbesc acum.

Femeia poate procrea încă după ce a avut prima menstruație, în mod normal, „ceasul biologic” încă de atunci tot „ticăie”. Oamenii aleg să facă copii, nu li se impune prin natură. Natura îți dă posibilitatea să te înmulțești, nu te obligă, de obligat, „te obligă” societatea și religia. Statul vrea forță nouă de muncă, religia este forma de manipulare a unei instituții a statului, respectiv Biserica, deci, și ea vrea să vă înmulțiți ca să aduceți forță de muncă și binele societății. „Beneficiile” care vi se oferă pentru că vă înmulțiți este faptul că vă faceți credit pentru a avea o locuință în care să-ți crești familia și o alocație pentru copii care nu ajunge nici măcar de o porție de mâncare în fiecare zi a lunii. Tot ceea ce este în societate și de care depindeți ca să duceți o viață normală sunt corupte și puse la dispoziție în bătaie de joc – siguranța publică, sănătatea, curățenia, administrarea bunurilor personale (incluzând bani, mobile și imobile), educația, condițiile de muncă. Dar, deja vi s-a înrădăcinat adânc faptul că trebuie să faceți copii că altfel veți fi singuri, nu va avea cine să fie cu voi la bătrânețe, nu veți avea cui să lăsați ceea ce ați obținut, nu veți avea pentru ce trăi, nu aveți un alt scop. Încă le merge, când își va da seama din ce în ce mai multă lume și vor lua deciziile de a nu se mai înmulți, nu vor mai avea sclavi să-i susțină și atunci vor fi obligați să îmbunătățească traiul zilnic pentru toată lumea. Ah, și știți că se fac demersuri pentru a se interzice avortul? atunci să vă văd cum reacționați la mii de suflete născute „din greșeală”…

Pe lângă faptul că statul este doar ca să fie, oamenii nu știu să fie oameni, sufletele lor negre și individualiste nu vor să lupte împotriva societății formate prost ci luptă unul împotriva celuilalt. Se „mănâncă” între ei; exact! Așa am ajuns, ca animalele. Ne batem pentru supraviețuire, pentru că sunteți conștienți că nimănui nu îi pasă de voi și luptați fiecare pentru el și, ce faceți? faceți copii, îi aduceți în lumea asta bolnavă, și-i creșteți bolnavi. Eu nu vă judec, încerc să vă fac atenți și conștienți; în ciuda faptului că mulți mă vor judeca pe mine, considerând decizia mea egoistă, paradoxal – eu nu sunt egoistă, eu tocmai la bietul suflet ma gândesc când nu vreau sa-l aduc pe lume – știu prin ce va trece, și nu vreau să-i ofer acest rău.

De ce nu vreau să fac copii? chiar nu e EVIDENT? eu mă duc, dar ei vor rămâne să se chinuie cu alții din generația lui, crescuți în mod nesănătos și care răspândesc răul mai repede decât se naște binele.

Vad lucrurile dinainte să se întâmple, nu spun că nu există bine în lume, există, dar e sufocat încet și sigur de rău. Îmi pare extrem de rău că e așa, eu, încă sper, încă încerc să deschid ochii multora și să-i încurajez pe cei care gândesc ca mine însă, știu – știu ca e prea putin și nu am cum să schimb asta. Eu nu am ales să mă nasc, dar pot alege să nu dau naștere cuiva, ca să nu treacă prin ce am trecut eu. Da, acum mi-e bine, deocamdată, și sunt recunoscătoare pentru asta, însă, pentru cât timp și cu ce cost am ajuns aici? nu mă gândesc doar la faptul că lumea nu are ce să-i ofere, mă gândesc și la timpul și banii pe care i-aș sacrifica ca să-l țin în lumea asta și să primească tot un mare rahat. Nu este convenabil deloc.

Vreau să-mi dovediți că mă înșel, jur că vreau! Dar nu cu vorbe. Vreau să văd o lume mai bună, vreau să vad că cei ce urmează să se nască vin într-o vacanță, într-un concediu, într-un rai, nu într-o sclavie, nu într-un iad.

Dacă nu știți cum arată iadul – priviți in jur: oameni care urlă unii la alții, care se lovesc, care-și lovesc copiii chiar și pentru lucruri mărunte, care le vorbesc urât, care se poartă urât cu animalele, care se gândesc cum să fure partea altora doar ca să aibă ei mai mult, care frâng suflete, care calcă pe cadavre pentru interesele proprii, care distrug natura, care plâng, care mor de foame, care suferă, care disperă, care-s bolnavi.

Dacă vreți îngeri, oferiți-le un rai.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: