Vanotek – tell me who

De fiecare data cand aud cate-o piesa referitoare la ce se intampla in lume in prezent, ma gandesc ca mai exista speranta. E una din piesele ce contine un mesaj ce este in concordanta cu ce gandesc si asta ma face sa-mi dau seama ca nu sunt singura care gandeste asa.

In primele versuri vorbeste despre cum lumea a devenit singuratica si totodata nebuna iar ea are nevoie de ceva in care sa poata crede dar admite totodata ca poate ea este cea oarba.

In continuare spune ca a asteptat mult prea mult si pare gresit. Si-a dat seama ca ne nastem si murim singuri si totodata ceea ce facem se intoarce inapoi. Daca facem rau, primim rau, daca facem bine, primim bine.

Urmeaza partea in care spune ca nu acesta e adevarul pe care il cauta si ca nu acesta este locul in care spunea mereu ca ar vrea sa traiasca. Cu siguranta, lumea s-a schimbat.

In final, spune ca s-a saturat sa spuna aceeasi poveste dar presupune ca poate e doar singura si se intreaba cine ar putea face ceva pentru ea, macar sa o lasa sa traiasca in liniste, nu a gresit cu nimic.

Este povestea care descrie viata oricarui om care isi doreste o lume mai buna, o lume originala, o lume lipsita de sentimente negative, o lume constienta dar de care, din pacate, nu are parte asadar, se adapteaza si incearca sa-si gaseasca pacea de unul singur.

Va las sa ascultati piesa si sper sa va placa, poate va si inspira sa deveniti mai buni:

 

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: