Femeia trebuie protejată, nu atacată!

Nu știu de ce m-am născut cu invidia pentru sexul bărbătesc și întotdeauna mi-am dorit să pot să fiu în locul lor și să am avantajele pe care le au ei motiv pentru care, probabil, sunt frustrată că sunt femeie. Recunosc, îmi pare rău că sunt femeie, femeile sunt sexul chinuit dintre cele două și le felicit pe toate care reușesc să se accepte în totalitate și să se bucure de viață fără să se gândească la chestiile astea, în schimb, aș vrea să mă adresez, încă o dată, bărbaților care nu știu să fie oameni.

Am întâlnit și bărbați frustrați, frustrați că trebuie să ofere femeii protecție, că trebuie să fie gentlemen, că trebuie să egalizeze situația cu femeia, ei – neînțelegând de ce, crezând că femeile pretind asta ca pe un drept. Nu, domnilor, este vorba de mama natură care n-a fost dreaptă. Femeile suferă mult mai mult de-a lungul vieții și în societate datorită titlului pe care îl poartă – acela de „femeie”, de ce? pentru că s-a descoperit că se poate profita de slăbiciunea ei pe toate planurile.

În caz că nu știți despre ce e vorba, o să vă lămuresc puțin – femeia este catalogată sexul frumos dar totodată și slab – este firav și rar se poate compara fizic, ca putere, cu un bărbat. Femeia este defavorizată în societate încă din toate timpurile – pe plan social și financiar – încă există culturi în care femeia este restricționată din multe puncte de vedere să-și trăiască viața precum un bărbat. Femeia e considerată curvă dacă își trăiește o viața sexuală liberă precum bărbatul. Femeia nici măcar nu poate profita de acest lucru prea mult nici dacă vrea, de ce? pentru că natura a decis să fie mai sensibilă pe plan biologic din punct de vedere sexual motiv pentru care e dezavantajată de foarte multe ori în relații sexuale – poate fi violată, se poate îmbolnăvi mult mai ușor, poate fi folosită fără ca ea să câștige ceva (femeia atinge greu sau niciodată orgasmul in funcție de situație) și poate fi traumatizată psihic foarte ușor din această cauză. Totodată are durerile mentruale lunare și schimbările hormonale care o fac să se simtă groaznic și de aceea reacționează urât, motiv pentru care bărbații văd doar suprafața și o consideră isterică, nebună etc. Domnilor, am o provocare pentru voi, cu toții ați avut dureri de dinți, probabil la un moment dat, imaginați-vă că v-ar durea abdomenul așa și poate o să reușiți să înțelegeți la ce mă refer. Trebuie să luăm pastile pentru ameliorarea durerilor, care nu e un lucru tocmai bun pentru sănătatea noastră. Totodată pentru a nu rămâne însărcinată, femeia trebuie să ia alte pastile, care, de asemenea îi fac rău și ea ar face-o doar pentru voi.

Femeile trebuie să se epileze ca să fie atractive – și da, epilatul DOARE ca dracu. Ok, se poate folosi lama de ras, dar nu dă rezultate la fel de plăcute și ce te faci că și aia aduce probleme precum creșterea firelor de păr sub piele, care apropo, sunt inestetice, dureroase și uneori, periculoase, că se pot infecta.

Pe alte planuri avem viața oricum complicată – libertatea corpului este restricționată – noi avem sâni și atragem atenția ușor – stăm cu frică că avem ațintite asupra noastră toate privirile prădătorilor, ne îmbrăcăm și ne aranjăm părul mai complicat decât un bărbat, nu că n-am putea să o facem altfel, dar „altfel” nu am mai fi atractive.

Plătim des pe plan emoțional din cauza dezamăgirilor provocate de bărbații care nu înțeleg cum funcționează femeia și îmi pare rău să o spun că aceștia sunt MAJORITATEA. Femeia este o ființă EMOȚIONALĂ, adică, ea funcționează cu emoții iar dacă emoțiile provocate sunt negative, o pot distruge pe viață.

Dacă nu vi se pare suficient prin câte trecem ca să meritam RESPECT și mai multă grijă din partea voastră atunci îmi pare nespus de rău, să nu spun că încă nu le-am menționat pe cele care aleg să facă copii, până aici am vorbit doar de viața de dinainte de a fi mămici.

Concluzia este ca vedeți voi, noi NU PRETINDEM (sunt rare excepțiile) acele avantaje sau acea egalitate, o vrem doar pentru a avea o viața mai ușoară pentru că oricum este GREA, nu ne-o faceți și MAI grea prin comportarea voastră indiferenta sau brutală și animalică. Sunt convinsă că toată lumea va avea de câștigat din asta. „Dacă vrei un înger, oferă-i un rai”

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: