Faptele conteaza mai mult decat vorbele

Sunt o mare fana a lui Vlad Grigorescu, mentalistul nostru roman, pentru ca e o persoana inteligenta si nu spun asta pentru ca au spus-o atlii (nu stiu daca au spus-o), este doar concluzia mea pentru ca ii urmaresc vlogul si vad ce subiecte abordeaza, cum se exprima, ce mod de viata are si cum actioneaza, cum gandeste. Am fost la un spectacol de-al lui si apoi mi-a cerut parerea, atat pozitiva cat si pe cea negativa. De asemenea l-am vazut la „iUmor” si la „Romanii au talent” de unde am si auzit de el. Este un om care apreciaza valorile morale, iubeste oamenii si are un simt al umorului bine dezvoltat. Dar nu despre el vreau sa vorbesc ci despre o confuzie mare in ziua de a zis a oamenilor vis-a-vis de inteligenta unui om. Pe Vlad l-am mentionat deoarece ajuta si la comparatia pe care o sa o fac dar m-am si inspirat din comentariile lasate la un episod al vlogului sau, referitoare la Cheloo, celebrul hip-hopper care apare in acest vlog in minunata lui imagine de „dur”.

Toata discutia a pornit de la faptul ca Vlad, in vlog, le-a cerut juratilor de la iUmor sa spuna ceva dragut in filmare iar Cheloo s-a trezit cu „baga-mi-as  p**a in vlogul tau”, sa nu mai spun ca, cred ca a spus „blogul” si nu „vlogul”, deci, habar nu are diferenta dintre cele doua. Pentru voi, o sa o spun eu, „blogul” este scris (adica ceea ce am eu), „vlogul” este filmat si inregistrat audio (adica ceea ce face Vlad). Revenind, oamenii au sarit in comentarii cu opinii vis-a-vis de reactia rapper ului, bine-nteles. Personal, am fost usor scarbita, cum au fost si altii. Cei care erau de partea lui Cheloo au spus ca este un om cult si extraordinar de inteligent si asa mai departe, eu contest aceste afirmatii deoarece astfel de comportamente nepoliticoase nu sunt o dovada de inteligenta ci mai degraba de razvratire nascuta din frustrare.

Era un pusti pe acolo, din ce-am inteles, care a comentat contra lui Cheloo si masele au sarit contra lui, eu i-am luat apararea spunand sa nu-i bage in seama deoarece nu stiu cu ce se mananca inteligenta adevarata. Am fost intrebata ce inteleg eu prin „inteligenta adevarata” si am raspuns cu „intelepciune’. De asemenea am fost intrebata daca il cred pe pusti intelept pentru ca l-a facut prost/incult pe Cheloo, le-am raspuns ca-l cred suficient de inteligent incat sa inteleaga ca Cheloo nu este intelept. Am fost intrebata cum il vad pe Cheloo si raspunsul meu a fost simplu „mediocru”. Da, concluzia este ca, Cheloo, nu este cu nimic deasupra altor oameni si nu e deloc superior, este un om ca toti ceilalti cu parerile lui si cu modul lui de viata, partea proasta e ca multi il iau drept un model, un idol chiar.

Si eu ascult Parazitii, e adevarat ca suna bine versurile lor, nu sunt intotdeauna cele mai bune din punct de vedere moral si educativ insa sunt pe placul naturii umane. Cei care reusesc sa le trateze la nivel de versuri si sa nu le ia drept educatie sunt cei care depasesc mediocritatea lui Cheloo. Restul sunt la acelasi nivel cu el sau mai jos.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: