Pentru ca barbatii au influenta….

….vezi peste tot doar sex. Peste tot sunt imagini cu tenta sexuala, expresii cu tenta sexuala, videoclipuri, glume, gesturi, totul se rezuma la sex in lumea lor. Ma intreb daca ar trebui sa ma simt ciudat, prost sau sa accept pur si simplu. Sunt curioasa ce parere au restul oamenilor, inclusiv alti barbati, barbatii evoluati, barbatii care inteleg ca nu ceea ce defineste un anumit lucru („barbatul”, in cazul de fata) ar trebui sa fie centrul atentiei oamenilor. Din punctul meu de vedere, ceea ce se intampla este destul de sexist (pe femei nu le intereseaza doar sexul).

De ce scriu asta? pentru ca am intrat pe grupul de motociclisti alimentat de un amic al meu pe care l-am cunoscut inainte sa-si ia si permisul pentru motocicleta, si motocicleta. Eu le aveam pe amandoua de ceva luni cand el le-a obtinut pe ale sale. Inteleg ca-i place p***a dar nu trebuie sa-mi spuna asta in mod atat de explicit.

In grupul cu pricina am vazut foarte multe imagini cu femei goale, forme la vedere, tente sexuale in cadrul motociclismului si sincer mi s-a facut putin scarba. Faptul ca majoritatea posesorilor de motociclete sunt barbati, si lor le place ceea ce am enumerat, asta nu inseamna ca noi, femeile motocicliste, suntem obligate sa inghitim acele lucruri care ii definesc strict pe ei. Mie nu-mi place sa vad funduri de femei pe motocicleta sau chiar lesbiene lingandu-se pe motocicleta. Sunt femeie si mi se pare o jignire profunda la adresa mea, ma simt un obiect al placerii sexuale, dar asta nu e o intamplare, toate lucrurile enumerate mai sus sunt facute pentru a depersonaliza femeia si a o transforma intr-un obiect al placerii barbatului. Chestia cu motociclismul este doar un exemplu de care m-am lovit insa acest lucru se intampla la scara larga in multe alte domenii, un alt exemplu este pornografia etc.

Oare cand o sa intelegeti ca suntem partenerele voastre si nu jucariile sexuale? cand o sa faceti diferenta? cand o sa fiti oameni?

Fac apel si la femeile inconstiente, naive sau chiar resemnate – nu le mai dati voie sa va jigneasca in vreun fel, de altfel, vorbiti si cu cele care le permit astfel de lucruri, pentru ca strica imaginea genului nostru. La prima vedere poate o sa radeti si voi, o sa credeti ca va apreciaza si ca sunt doar glume, dar, ia ganditi-va putin, nu cumva voi sunteti alea care plangeti apoi ca sunteti tratate asa in relatii? astia sunt radacina celor care va trateaza ca pe niste carpe si nu ca pe niste fiinte umane. Totul pleaca de aici, de la perceptie. Modificati-le perceptia, si veti vedea rezultate pozitive in relatiile dintre barbati si femei.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: