Bărbatul caută sex, femeia caută siguranță emoțională

Ieri am citit un articol de-al lui Vulpescu cu care NU sunt de acord referitor la faptul că, spune el, „Bărbații iubesc femeia, femeia iubește orice altceva!” El zicea că la un concurs numit „who’s king in public speaking?” femeile au fost întrebate ce iubesc și ele au răspuns diverse pasiuni, pentru că, probabil, așa a fost contextul, mă îndoiesc că orice femeie normală la cap ar fi răspuns „bărbatul” deoarece nu poți iubi bărbatul la modul general, poți iubi un bărbat, pentru că iubirea este diferită de atracție sexuală, admirație sau apreciere și așa mai departe la adresa cuiva. Iubirea e cu totul altceva iar femeia știe asta foarte bine. El mai spune că la un moment dat una dintre concurente a întrebat ce iubesc bărbații și aceștia au răspuns în cor „femeia”. I-am spus lui Vulpescu că este un răspuns oarecum greșit pentru că nu ai cum să iubești femeia la modul general cum nu ai cum să iubești bărbatul la modul general, dacă le iubești pe toate, da, ești afemeiat, sau, ești un om normal, presupunând că iubești oamenii, dar asta implică să iubești și bărbații la fel de mult.

Vedeți? e o problemă gravă de context. Bărbatul care spune „eu iubesc femeia” este într-o confuzie totală, una este să spui „îmi iubesc femeia” și alta este să spui „iubesc femeia” ca pe o pasiune, la modul general, ca și cum ar fi un lucru, de aici, orice om normal întreg la minte înțelege ca el iubește ceea ce este specific femeii și anume corpul ei, ceea ce nu ar fi de mirat în cazul bărbaților, la ei, sexul este prioritatea numărul 1 în viața de cuplu, așa sunt ei construiți însă Vulpescu a pus problema greșit în acel articol, a spus că femeia nu iubește bărbatul iar eu i-am răspuns că e normal, noi nu iubim sexul, în general, nu avem cum să iubim bărbatul la modul general, nu facem o prioritate din asta, noi ne iubim bărbatul/partenerul/soțul ales, însă sunt lucruri total diferite.

El a greșit pentru că a pus problema în așa fel încât se înțelege că el își dorește ca și femeia să iubească bărbatul (corpul de bărbat) așa cum el iubește femeia (corpul de femeie) dar așa ceva nu se poate, pentru că avem priorități diferite în ceea ce privește sexualitatea și e total eronat să confundam chestia asta cu iubirea, cum a pus el problema „eu iubesc femeia”, nu, n-ai cum să iubești femeia la modul general pentru că nu le iubești pe toate pentru ca nu toți oamenii sunt demni de iubire cum am spus în articolul „Să vă zic despre iubire”. Însă da, suntem diferiți și de aceea ne înțelegem atât de greu.

Mulți oameni de știință au studiat această problemă și s-a ajuns la concluzia că așa este normal și natural, bărbatul este construit să poată lăsa însărcinate mai multe femei, ceea ce-l face în permanență activ sexual și deci este scopul lui primordial pe pământ, femeia este făcută să rămână însărcinată doar cu un bărbat, doar o dată la o anumită perioadă de timp, ceea ce trebuie să o facă atentă la cum își alege partenerul și o interesează cu totul alte aspecte, cum ar fi viitorul copiilor ei, deci îi este reper partea emoțională.

Nu mai confundați lucrurile, încercați să înțelegeți că nu suntem la fel și cu toate că prioritățile sunt cu totul altele, se poate negocia în așa fel încât toată lumea să fie fericită. Atât femeile cât și bărbații au părți din celalalt gen așa că, cu ajutorul educației, se poate ajunge la un echilibru, doar suntem făcuți unii pentru ceilalți, pentru Dumnezeu! 🙂

P.S articolul cu pricina îl găsiți aici. Aștept și părerea voastră.

P.S 2 De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: