Doar masculii și femelele înșală

Ce vreau să spun cu asta? că doar animalele înșală, animalele cu înfățișare de om. Oamenii sunt suficient dezvoltați în așa fel încât să înțeleagă niște lucruri. Când ești animal, pui propriile nevoi și propria satisfacție pe primul plan și nu te supui niciunei reguli morale. Oamenii nu înșală, oamenii se comportă omenește.

Am avut o discuție cu cineva astăzi referitoare la relații și i-am zis ca îmi doresc să fiu cu cineva care să fie doar cu mine, nu mă interesează dacă la un moment dat îi cade cu tronc altcineva, nu vreau decât să-mi spună și merg mai departe fără drame și scandal dar să nu mă înșele, să nu mă mintă. El mi-a spus ceva ce aud din ce în ce mai des și anume că nu o sa găsesc niciun bărbat care să se mulțumească cu o singură femeie sau care să nu înșele la un moment dat. Eu vă spun de pe acum că am întâlnit și sunt convinsă că mai există, iar eu o să am treabă doar cu ăia, nu cu restul. De ce? pentru că sunt o femeie care înțelege ce răni adânci provoacă trădarea, că, în fond, ce este infidelitatea? trădare, nu? infidelitatea doare și lasă urme grele, puțini pot să treacă peste ele și nu e deloc ușor sau plăcut. Eu mă adresez atât celor care au greșit și vor să se dezvolte și să-și schimbe perspectiva asupra vieții cât și celorlalți.

În primul rând am observat că bărbații sunt foarte afectați și temători cu privire la infidelitate, ma întreb de ce tot majoritatea bărbaților sunt infideli? cred că explicația vine din proverbul „hoțului de hoț i-e frica”. Dar lăsând asta la o parte, scăpați de clișee și reguli și eu mai știu ce zice/face turma, alde expresia „bărbatul e făcut să fie poligam”, „bărbatul e vânător” etc. Individul care crede chestiile astea e doar un mascul, nu un bărbat. „Bărbații inteligenți nu au nevoie de amante”, spune Vulpescu, și se referă la inteligența emoțională,  bine-nțeles. Un bărbat e un om care-și asumă alegerile, și le respectă, și respectă femeia de lângă el. La fel și femeia. Oamenii știu că nu trebuie să facă rău, deci, să nu înșele!

Cum ziceam, infidelitatea este o trădare, puneți-vă în pielea celuilalt și gândiți-vă, ce vouă nu vă place, nu faceți altuia, dacă nu vă place să fiți trădați, nu trădați, dacă nu vă place să vă fie inima călcată în picioare, să nu fiți mințiți, să nu suferiți din cauza infidelității celuilalt, nu o faceți nici voi, e simplu. Restul e cancan.

Vor fi mulți din turma proastă care vă vor condamna, paradoxul e, de ce să vă simțiți voi prost din cauza unor inferiori? priviți-i de sus cu mila și trăiți-vă viața frumos, nu vă luați după ei. Fiți suficient de inteligenți încât să înțelegeți că inclusiv infidelitatea este o răutate, nu poți să-i spui cuiva în față că îl iubești și să-l înșeli, n-ai cum, e imposibil. Dar cum ziceam eu mai demult, puțini știu ce e cu adevărat iubirea, prea mulți o confundă cu viața de cuplu. Atunci când iubești nu ai ochi pentru altcineva și nici nu îți satisfaci ție plăcerile cu riscul de a-l răni pe celalalt. Zic „cu riscul” deoarece mulți au impresia că „nu se află”, și dacă se află? merită să zdrobești un suflet? dar, cum ziceam, astea sunt discuții pentru inferiori. Cei inteligenți au înțeles deja. Dacă vreți să fiți oameni în adevăratul sens al cuvântului, învățați să vă corectați comportamentele animalice, altfel, veți fi tratați ca atare.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: