Mulțumiri

Vazând tot mai mulți oameni care nu se pot bucura de viață, am vrut să scriu o serie de mulțumiri ca să-mi arăt recunostința. Sper să reusesc să le exprim cât mai bine.

In primul rând vreau să mulțumesc Universului (sau Creatorului) pentru că mi-a dat viață.

In al doilea rând vreau să mulțumesc mamei mele pentru că m-a născut, pentru că m-a făcut să mă simt iubită si pentru toate lucrurile bune pe care le am invătat si le am mostenit de la ea. Totodată vreau să-i mulțumesc tatălui meu pentru că a contribuit la conceperea mea si pentru că s-a străduit să îmi ofere ce a avut bun.

Vreau să-i mulțumesc fratelui meu cel mare pentru că mi-a oferit premierele multor experiente din viața mea cum ar fi rollerblading-ul, snowboarding-ul, karting-ul, driving-ul, freediving-ul si multe altele, pentru că m-a indrumat spre stiinta dezvoltarii personale, pentru că mă iubeste si ar face sacrificii să m-ajute si pentru că a incercat să mă ridice de câte ori am căzut.

Ii mulțumesc celui de-al doilea frate al meu pentru că a avut grijă de mine incă de când eram un pui de om si că a incasat bataie si injuraturi din cauza mea, pentru că m-a ajutat si/sau a incercat să m-ajute ori de câte ori i-am cerut ajutorul, pentru că mă iubeste si pentru că m-ar fi apărat de oricine ar fi incercat să mă rănească.

Le multumesc tuturor rudelor mele care sunt in viață că nu m-au uitat si că mă sprijină de la distantă si, uneori, de aproape, că m-au iertat si m-au păstrat in viața lor indiferent de circumstante.

Ii mulțumesc lui Dragos că mi-este prieten de aproape 10 ani si partener in multe activităti din viață, că ma acceptă cum sunt si mi-a suportat enorm de multe critici si apelative la adresa lui, că mă ajută, si/sau cel putin incearcă, atunci când am nevoie, că are incredere in mine, ca tine la mine si că incearcă să mă protejeze.

Ii mulțumesc Roxanei că mi-este prietenă si că m-ascultă cand am nevoie, că m-ajută dacă ii cer ajutorul, că este sinceră cu mine, că are incredere in mine si mă acceptă asa cum sunt.

Ii mulțumesc lui Cosmin că mi-este prieten si că este o companie placută, că mă face mereu să mă simt apreciată, că este sincer cu mine, că m-ajută, si/sau incearcă, cand am nevoie, că mă acceptă asa cum sunt si că are incredere in mine.

Ii mulțumesc persoanei speciale din viața mea că există, că m-a făcut să mă indrăgostesc de ea, că mă face să mă simt minunat si că îmi oferă sansa să daruiesc ce nu pot darui nimănui altcuiva.

Le mulțumesc tuturor celorlalte persoane din viața mea pentru prezenta lor, pentru comunicare, pentru invătături diverse, pentru momente de neuitat, pentru zambete si pentru sansa de a-i invăta ceva la rândul meu.

Le mulțumesc tuturor celorlalte persoane care au fost dar nu mai sunt in viața mea pentru că am invătat, cu sigurantă, ceva de la fiecare si pentru orice altceva mi-au oferit pozitiv.

Nu in ultimul rând îmi mulțumesc mie pentru că am fost receptivă la invătături, pentru că nu incetez să mă dezvolt si pentru că sunt curajoasă.
Recunoatința este ceea ce ne face fericiti, vă mulțumesc că m-ati invătat să fiu recunoscatoare, respectiv, fericită!

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: