De ce a ajuns omenirea aici

Acum vreo doua saptamani am scris articolul Iluzia de alegere, in care am pus o referinta si la un articol despre Illuminati, (oamenii puternici si influenti dar care au devenit asa facand rau celorlalti) iar acum am vrut sa scriu despre ultima parte din acel articol cu stapanii din umbra.

Primul citat la care vreau sa fac referire este urmatorul: „Initiatii pe taramurile spiritului afirma la randul lor ca Illuminati sunt doar o uriasa piatra de incercare peste care omenirea este nevoita sa treaca in decursul evolutiei sale de la o specie agresiv-egotic-materialista spre o clasa superioara a desavarsirii spirituale.”; sa le luam pe rand: „uriasa piatra de incercare” se refera la faptul ca ceea ce se intampla in prezent ne depaseste si este o incercare cu adevarat grea si pe care putini o constientizeaza. De ce suntem nevoiti sa trecem peste pentru a evolua? pentru ca asa este decursul lucrurilor, in viata, ai obstacole peste care trebuie sa treci, suferind sau muncind din greu, ca sa poti evolua, daca nu treci, ramai unde esti si primesti ceea ce poti, daca evoluezi, primesti mai mult, mai bun. De unde trebuie sa evoluam? de la o „specie agresiv-egotic-materialista spre o clasa superioara a desavarsirii spirituale”; agresiv, stiti cu totii ce inseamna, daca nu, cautati in dex, egotic insemana „egotist” care inseamna ca e stapanit de egotism (din dex: EGOTÍSM s. n. Atitudine individualistă care provine din acordarea unei importanțe exagerate propriei persoane), respectiv, e fiecare pentru el, ceea ce este rau, iar materialista, din nou, stiti ce inseamna. Clasa superioara a desavarsirii spirituale este cea a omului asa cum trebuie sa fie, bun, darnic, altruist, empatic, moral – toate aceste calitati te fac puternic, invincibil chiar, te fac constient de sine, te fac fericit fara ca cineva sa-ti poata lua asta vreodata.

Urmatoarea parte suna cam asa: „Tot ei afirma ca Illuminati sunt de fapt fructul pacatelor noastre, deoarece daca ar avea acces la bogatie si putere absoluta, peste 90% din oamenii din prezent ar actiona la fel ca actualii Illuminati.”. Aici este evident si se confirma ce multi dintre oameni constientizeaza insa nu direct. De fiecare data cand se fac alegeri in tara noastra aud „si pe care sa-l alegi? ca toti sunt la fel”, de asemenea, oamenii intre ei cand vorbesc isi spun realitatea in fata „si tu daca ai fi acolo ai face la fel”. Va stiti! Stiti cat de mizerabili sunteti dar nu vreti sa schimbati nimic. De ce nu vreti sa schimbati nimic? urmatorul citat va da raspunsul: „Nu este vorba in ultima instanta decat de o traire inferioara izvorata din frica si mandrie care-i face pe oamenii de la toate nivelurile societatii sa-si controleze, abuzeze, foloseasca si minta semenii aflati intr-o stare de vulnerabilitate si inferioritate. Traire care, din pacate, a devenit o trasatura de caracter definitorie pentru specia umana din prezent.”. Asadar nu sunteti decat niste lasi ordinari si mandri pe deasupra (a se citi cu atentie „traire inferioara”, da?). Nu stiti ce este onoarea, moralitatea, empatia. De ce nu stiti? din cauza felului in care ati fost educati. Tot ceea ce deveniti se datoreaza educatiei pe care o primiti, din partea parintilor, a bunicilor sau chiar a societatii. Lucrurile trebuie sa se schimbe, trebuie sa invatati sa treceti la o stare superioara, chiar si acum, nu e prea tarziu, si sa dati mai departe, ca CEI PUTERNICI TREBUIE SA-I PROTEJEZE PE CEI SLABI SI NU SA-I STRIVEASCA. Aici intervine lupta dintre bine si rau care a luat nastere la inceputul vietii omului pe pamant. Ai putere, alegi sa o folosesti fie facand bine, fie facand rau. Care e diferenta? cei rai distrug pe cei slabi pentru a primi ei mai mult, cei buni ii ajuta pe cei slabi pentru a le fi egali. De ce ai nevoie ca sa fii bun? de CURAJ!

Ultimul citat „Ca o concluzie ce reiese din toate teoriile emise de cei care si-au dedicat viata studierii celor care ne conduc planeta:
Iluminatii nu ar fi reusit totusi sa ajunga atat de puternici daca oamenii nu s-ar fi lasat folositi si nu le-ar fi permis sa le controleze destinele…” nu se refera la ce multi dintre voi se vor gandi, si anume ca cei slabi vor sa fie controlati sau subjugati, nu, ci la faptul ca increderea in sine le-a fost distrusa si li s-a spus ca este mai bine ca altii sa ia decizii pentru ei. Astfel au aparut conducatorii.

Suntem extrem de involuati pentru ca nu am reusit sa trecem de spiritul de conservare, de instinctul de supravietuire pe care l-am ridicat la o putere mult prea mare. Da, cand eram la inceput eram precum animalele, trebuia sa ne batem pentru mancare, pentru teritoriu, sa putem supravietui. Dar acum nu mai e cazul, am ajuns la un nivel foarte inalt de evolutie, dar am pastrat obiceiurile de cand eram primitivi. Omenirea trebuie sa se trezeasca, nu mai e nevoie sa traiasca in frica, nu mai aveti de ce.

Fiti curajosi, indurati suferinta tocmai pentru ca sa deveniti puternici, sunteti puternici dar inca nu o stiti, ironia face ca nu noi, cei care suferim suntem cei slabi, ci cei care ne fac sa suferim. Dar ca sa intelegi asta trebuie sa invatati acest lucru, daca nu il puteti invata cand sunteti mici, daca nu il aveti in voi, acum, la varsta asta, trebuie doar sa aveti minimul de CURAJ sa ACCEPTATI ca asa este si nu altfel. Apropo de asta, ultimul lucru despre care vreau sa va vorbesc este teoria mea privind pe Fiul Omului. Consider ca Iisus a fost un om foarte puternic, un om care a schimbat lumea prin ceea ce a facut si de aceea este atat de cunoscut, pentru ca a avut atata putere si a devenit martir, a avut CURAJUL sa ia asupra lui o suferinta enorma. Prin acest lucru a vrut sa ne invete puterea emaptiei: „ALEG sa sufar EU in locul TAU pentru ca NU SUNT mai PRESUS decat TINE si NU am NICIUN DREPT sa-ti fac RAU DOAR ca sa-mi fie MIE BINE chiar daca POT”. Asta este ceea ce omenirea trebuie sa invete. Poate ca Dumnezeu chiar exista, lupta dintre bine si rau mie mi-este evidenta. Poate chiar avem un Creator, cineva clar incearca sa ne invete cum sa ne purtam. Tot ce stiu e ca am dreptate.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: