Cine este Dumnezeu?

Nimeni nu stie dar Biserica sustine ca ea stie, de asemenea, multi oameni care au citit Biblia, multi oameni care cred in Iisus, ca fiind fiul lui Dumnezeu. Iisus nu a venit pe Pamant ci s-a nascut pe Pamant. De aceea, parerea mea e ca i se spune Fiul Omului pentru ca de fapt Dumnezeu este in fiecare din noi iar marii intelepti ai lumii au inventat un nume pentru asta pentru a pastra pacea si tot ce e bun si frumos in lume, lucru de admirat insa problema apare cand invataturile sunt intelese gresit si apar fanaticii. Aia care fac din tantar armasar si ei cred ca le stiu pe toate si judeca pe toata lumea, chiar omoara oameni in numele a ceea ce ei CRED. Asta este parerea mea, Dumnezeu exista, sunt eu, tu, toti.

Am vazut un filmulet acum intitulat „dogs annoying cats with friendship”, apoi am mai vazut cateva filmulete in care animalele se comportau „omeneste” si toate astea ma duc din ce in ce cu gandul la reincarnare. Cred ca sufletele noastre vor fi in trupul diferitelor animale de-a lungul timpului. Si mai e ceva, stiti ce se spune despre caini? ca sunt asemenea stapanului lor? (dupa parerea mea e valabil si pentru celelalte animale de companie), oare nu cumva din cauza ca sunt influentati in comportament de catre om?

Nu am citit Biblia, am de gand, e pe lista celor 50 de carti care trebuie citite pentru a fi considerat un om cult. Oare de ce? pentru ca e plina de invataturi morale. De asemenea, de curand am citit un articol in care se spune ca exista planete mai vechi decat Pamantul iar Pamantul se spune ca a fost creat de  Dumnezeu. Daca acest Dumnezeu este de fapt un Om din Univers care doar a murit si s-a reincarnat pe Pamant ca Iisus? si mai e ceva, are cineva o explicatie pentru sentimentele de Deja-Vu? n-am citit prea mult despre asta insa am citit despre vise si despre creierul uman.

Sa le luam pe rand – despre vise, doua dintre tipurile existente ar putea fi legate de acest sentiment si anume – visele telepatice – sunt visele care ne fac să vedem sau să simțim ceva care se întamplă chiar în acel moment undeva în lume si visele premonitorii – visele care ne arată ceva ce se poate întampla dacă nu schimbăm cu bună știință cursul lucrurilor. Sa va explic logica mea, undeva in Universul asta exista mai multe planete Pamant si exista sosiile noastre care sunt conectate cu noi prin telepatie, astfel ajungem sa simtim si sa avem impresia ca s-a mai intamplat un lucru in acel moment in acel fel si chiar daca suntem constienti ca acest lucru se intampla, de fapt, prima data iar noi avem impresia ca s-a mai intamplat. Partea frumoasa e ca uneori se intampla sa stim si ce urmeaza sa se intample pentru un timp foarte scurt ceea ce cred ca e din cauza ca pe o planeta s-a intamplat deja asta si ni s-a transmis informatia completa. Asta este parerea mea. Iar legat de creier, se spune ca sunt mai multe conexiuni intre neuronii nostrii decat sunt intre stelele din Univers, imaginati-va de cate e capabil.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: