Deadpool – un film tare!

Ma plictiseam, ca de obicei, si citeam din articolele lui Andrei Vulpescu. In ciuda a ceea ce cred multi din prietenii mei, exista si articole cu care nu sunt deloc de acord ca de exemplu cel de aici despre filmul Deadpool. Este o parere negativa a lui si spune ca e un film extrem de prost. Nu sunt de acord cu el, dimpotriva, apreciez diversitatea, imi place cand regizorii vin cu idei noi si pun in ele bun gust, pentru ca e relativ usor sa faci ceva diferit dar si sa dea bine, mai greu. Deadpool da, e o combinatie intre o comedie buna si un film cu supereroi. E adevarat ca subiectul nu e foarte fascinant – tipul care vrea sa se razbune pe cei care i-au facut rau iar cei care i-au facut rau vor sa-l omoare si se folosesc de ceea ce-i pasa lui pentru a ajunge la el, insa replicile, actiunea, actorii mi se par foarte buni.

Am vazut filmul deja de doua ori de cand a aparut si chiar intentionez sa-l vad a treia oara, cei care stiu sa guste glumele in general nu pot nega ca unele dintre ele au fost geniale. Personal, partea in care el intra in masina cu banditi si le arata desenul facut de el intreband ca un politist in ancheta daca au vazut personajul, ma face sa rad numai cand ma gandesc la tonul serios din vocea lui cand a pus intrebarea. O alta parte misto mi se pare aceea cand el are foarte putine gloante la dispozitie si trebuie sa omoare nu stiu cati tipi si trage 2 sau 3 intr-un cadavru, are o scurta remuscare dupa care-si revine spunandu-si ca a meritat – din nou, ceva ce ma face zambesc si multe, multe faze amuzante.

E drept ca are minusurile lui, de exemplu va pot spune ca nu mi-au placut intreruperile, sunt genul de filme care nu imi plac, cand intrerup o actiune sa se intoarca in timp sa povesteasca cum s-a intamplat dar probabil face parte din farmecul tipului astuia de film.

Una peste alta, eu i-am dat nota 9 pe imdb alaturi de Spider-Man, X-Man si altele bine facute. Faptul ca „Deadpool” nu e un film „serios” dar are o asemenea imbracaminte, nu inseamna ca e nasol. Mi s-au parut foarte putine faze penibile, daca nu doar una sau doua, restul filmului face toti banii iar Ryan Reynolds a fost facut pentru rolul asta. Probabil ca cine nu stie personajele Marvel crede ca este un film nasol insa Deadpool chiar este un personaj care e descris foarte bine in filmul „Deadpool”, so, felicitarile mele celor care l-au facut exact asa si nu altfel.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: