Oamenii au nevoie de oameni

M-am lovit de razboiul sexelor (barbati contra femei si invers) de atatea ori incat am obosit, zau. Unele femei incercand sa impiedice asta, au iscat un razboi intre ele, iar unii barbati incercand sa impiedice asta au iscat un razboi intre ei. De unde atatea lupte, fratilor? e clar ca orice om deschis la minte, fie el femeie sau barbat, stie ca femeile au nevoie de barbati si invers nimeni nu tre’ sa spuna nimanui asta, daca nu se prind singuri, e grav, si cum altii s-au prins deja, e suficient sa traiasca intre ei.  Restul e cancan, sunt oameni bolnavi, atat femei cat si barbati care n-au ca scop trairea vietii ci distrugerea sau scopuri d-astea, minimale si considerate primordiale precum perpetuarea speciei si nu convietuirea in conditii frumoase.

Am citit acum un articol a lu’ tanti Andra de la ANDRAFARAZAHAR, respectiv asta in care se vaita de mama focului ca femeile independente zic ca n-au nevoie de barbati, ca-s proaste ca nu stiu ce. Ok. Sunt o gramada d-astea, dar sunt si o gramada de idioti. De ce tre’ sa generalizam? sa incercam sa calmam pe toata lumea nu doar dintr-o categorie de oameni. Barbatii se tem ca femeile independente n-au nevoie de ei, oare? sigur ca au nevoie de ei, oriunde te duci in lumea asta oamenii au nevoie de oameni, trebuie doar sa-i lasati sa realizeze chestia asta si restul vine de la sine. Nimeni nu trebuie sa se agite.

Da, e adevarat, dorinta femeii de a fi puternica a venit din faptul ca s-a profitat de ea, ca i s-a indus ca e slaba, ca a suferit mult si asa mai departe, si e normal sa se ajunga aici. Asta nu inseamna ca nu mai are nevoie de barbat, cum nici barbatul care spune ca n-are nevoie de femeie nu e intreg la minte, ca a fost inselat sau secat de bani sau eu mai stiu ce.

Treziti-va cu totii la realitate si hai sa traim frumos impreuna ca SUNTEM FACUTI UNII PENTRU CEILALTI nu ca sa traim separat.

Toate chestiile generaliste, barbati impotriva femeilor, femei impotriva barbatilor, sunt nascute din frustrari ale OAMENILOR, in general, nu ale sexelor, nu exista asa ceva, nu exista barbat si femeie, exista om! Iar omul trebuie sa se bucure, sa iubeasca, sa se inmulteasca, sa se ajute, sa zambeasca, sa fie fericit, toate astea alaturi de alti oameni PUNCT.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: