Nu-ți sacrifica sănătatea pentru el!

Am din nou dorința de a scrie un articol de tip avertisment și sfat în acelasi timp pentru fetele și femeile tinere care n-au ajuns încă aici pentru ca e ceea ce mi-aș fi dorit si mie să mi se spună. Rectific, e ceea ce mi-aș fi dorit să respect pentru că de spus mi s-a spus de către o persoană foarte dragă mie însă nu am vrut să ascult. Ceea ce vreau să spun se referă la viața sexuală pe care urmează să o aibă sau să o continue orice femeie în viață.

Mi s-a spus ca femeia este fiinta slabă ce trebuie protejată și că ea dictează viața sexuală în cuplu pentru că așa este de bun simt. Nu am vrut să ascult, de fapt, nu am stiut să ascult pentru că nu aveam încredere in mine și nu mă iubeam suficient. Nu, a te iubi nu înseamnă a fi egoist, ci a te proteja de egoiști. Vreau să mă adresez fetelor ce urmează să-și înceapă viața sexuală si celor care nu au făcut încă prea multe sacrificii în viata sexuală cu partenerul.

Am scris deja un articol referitor la sexul anal și oral de tip deepthroat, nu am să repet decât faptul că nu trebuiesc făcute la cerere ci numai și numai din dorință proprie și în cazul în care se știe ce implică aceste lucruri și sunt asumate. Pe lângă asta mai sunt și alte tipuri de sacrificii pe care o femeie le poate face fără să-și dea seama de „greutatea” lor și anume începerea vieții sexuale sub presiune sau în condiții nepotrivite (cu partenerul nepotrivit, din motive nepotrivite sau influențe negative precum părerile altora, temeri etc), acceptarea unei partide de sex in condiții favorabile lui sau luarea contraceptivelor (pilule anticonceptionale).

Din păcate, am ajuns să sfătuiesc din proprie experiență în speranța ca generațiile viitoare de femei vor face din ce în ce mai puține greșeli de genul ăsta și că bărbații își vor da seama că nu mai pot profita de naivitatea femeilor neexperimentate / tinere.

Am spus în mai multe articole și o repet – nu vă călcați pe inima pentru nimeni si pentru nimic, sunt urmări ce nu le puteți repara sau le puteți repara foarte greu cu și mai multe sacrificii. Tot ce trebuie să știți e că înainte de a face ceva pentru bărbatul pe care-l iubiți, asigurați-vă că ceea ce va cere nu vă va face rău (nici fizic nici psihic). A se întelege prin „asigurați-vă”: căutați toate informațiile legate de acel subiect și cel mai bine de la persoane avizate și nu credeți nimic „dupa ureche” sau chiar din gura „iubitului” vostru pentru că acesta nu e întotdeauna ceaa ce credeți voi. Se întâmplă în viață să avem parte de bărbați care dau impresia că ne iubesc și că ne vor binele si pot fi extrem de înselatori prin comportament, atât de înșelatori încât te vor face să te dăruiești cu totul pentru un mare nimic ambalat frumos. Sub genul ăsta de iubiti se ascund bărbați egoiști dornici să-și satisfacă animalul din ei. Vă avertizez că nu sunt deloc usor de recunoscut și necesită un nivel ridicat al dezvoltarii personale pentru a-i recunoaște și pentru a vă feri de ei.

Dacă întâlniți în viață bărbați care credeți ca merită o șansă și vi se întâmplă să vă ceară anumite lucruri, la început sau după o perioadă de relație, după ce vă informați cu privire la acel lucru și știți „ceea ce vă asteapta” puteți decide dacă veți accepta sau nu și urmează să vă asumați efectele secundare dar altfel, nu.

Aici nu e vorba de un razboi între bărbați și femei, ci dintre oameni și animale. Dacă vreți să construim o lume mai bună, începeți prin a vă dezvolta, dacă evoluați, veți fi capabile/capabili să evitati influența negativă a celor egoiști și astfel le va scadea puterea și cu timpul, se vor diminua.

Eu vă dau acest sfat pentru că mulți nu vi-l vor da fiindcă sunt individualiști dar e decizia voastră dacă vreți să-l respectați și să vă fie bine sau nu. Eu încerc să previn ceea ce n-a reusit altcineva să prevină pentru mine.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: