Și unii bărbați au vagin

Astăzi, mi-am amintit de ceva interesant ce mi se întâmpla prin „tinerețe”, respectiv, adolescență. Dar de ce mi-am amintit? pentru că m-am lovit din nou de acest lucru – barfa. Sunt femeie, și, spre surprinderea mea m-au barfit bărbații, nu femeile. De ce zic ca sunt suprinsă? pentru că, recunosc, de mică am avut o reținere cand vine vorba de legarea unor relații sociale cu fetele/femeile pentru că le-am observat încă de mica, sunt rele! Sunt invidioase, geloase, respingatoare, zgarcite si nu in ultimul rand – bârfesc. De asta zic ca mare mi-a fost surpriza cand am întâlnit asta și la barbați. Dar la ei se explica altfel, având in vedere ca eu sunt o femeie cu un corp atragator, daca nu au cum sa se apropie de mine, ce sa faca? incearca sa-i faca pe ceilalți din jurul lor sa fuga de mine, ce zic ei? „Daca eu nu am, sa n-aiba nimeni!”. Deh, unii oameni au, pe langa lipsa de ocupație, foarte puțini neuroni, iar acei neuroni sunt capabili doar sa comunice cu perechile lor gasite prin alte creiere, de asemenea lipsite de ocupație.

Da, trăim intr-o lume atat de tristă tocmai pentru ca vedem la fiecare pas de cate e capabil creierul uman să creeze, de câta tehnologie, de câte distracții care mai de care mai inventive, de câta noutate si te miri cum de exista asemenea specimene limitate preocupate doar de dinamica propozitiilor prin aer.

Sa va explic cum funcțonează: aceste specimene, au doar o parte mică activă din creier si asta, din pacate, pentru ca au gene proaste, ca altfel nu se poate. Toți ne nastem cu o marime aproximativ egala a creierului insa unii il folosesc mai mult, alții mai puțin, depinde de gene. Si, dacă sunt gene proaste, normal ca rezultatul nu are cum sa fie bun. Din păcate, aceste erori ale ADN-ului uman sunt necesare pentru a ne face, pe noi, ceilalți, mai fericiți. Cum? prin amuzament, normal. Nu ai cum sa nu râzi când vezi cum prostul isi bate singur joc de el crezând ca realizeaza ceva prin chestia asta. Bine-nțeles, daca atâta poate, ce sa-i faci? n-ai ce sa-i faci decât sa-l faci sa se simta util, atunci când te face sa râzi.

Partea tristă incepe când aceste specimene se multiplică mai mult decât e cazul ca nah, trebuie să păstrăm si noi un echilibru, nu? drept urmare cand observați ca se ingroasă gluma trebuie sa-i faceți sa se simtă atat de prost incât sa se sinucida, ca sa nu se reproduca pentru că, stim cu toții ca ce-i mult – strică.

Asadar, nu ezitați atunci când intâlniți astfel de cazuri, nu sunt de ignorat, oamenii care au o capacitate redusă de folosire a creierului trebuie ținuți intr-un tarc de unde sa nu iasă iar dacă dă țarcul pe afară că sunt prea mulți, mai trebuie sa eutanasiem din ei, stiti cum e? râdem, glumim dar nu părăsim incinta!

Asa că, vedeți voi, atât bărbații cat si femeile care sunt născuți din gene proaste trebuie ținuți sub control precum animalele pentru ca ei se pot rani atât pe ei insisi cat si pe cei din jur. Astea fiind spuse, zâmbiți, prostia e-n aer!

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: