Alegerile noastre arată cine suntem

Adineaori, cand am vazut un videoclip muzical, mi-au venit niste ganduri pe care trebuia sa le scriu. Acest clip mi-a amintit de spusele fostului meu iubit care avea impresia ca eu tanjesc dupa un partener cu bani si-mi spunea ceva de genul: „ce, tu crezi ca ala daca are bani sta doar cu tine? ce-i prost? isi permite si va avea femei garla, nu o sa stea doar cu tine!”.

Nu sunt ipocrita, imi doresc un partener cu potential financiar suficient cat sa nu-l intretin eu pe el sau cat sa-si permita sa petrecem o vacanta impreuna si nu mi-ar displacea daca ar avea foarte multi bani, dar nu caut cu disperare acest lucru, nu sunt dispusa sa fac orice pentru asta si, dimpotriva, mi-as dori sa pot fi la acelasi nivel cu el mai degraba decat sa fiu intretinuta, si asta si incerc. In afirmatia celui de mai sus insa este si un adevar trist si anume acela ca multi dintre barbatii cu bani nu stau cu o singura femeie. Am citit foarte multe articole de psihologie care spun sursa acestui comportament – nesiguranta. Acesti barbati, desi au un potential financiar mare, simt nevoia sa si-l confirme, asociindu-l, de asemenea, cu potentialul sexual si nu numai prin „prada” mare pe care-o atrag. Din pacate, degeaba ai bani, daca nu esti in stare sa te bucuri de ei doar langa femeia iubita.

Pe de alta parte, sunt destule femei de succes care au bani cu galeata si, sincer, nu cred c-am auzit vreodata sa stranga cat mai multi barbati in jurul lor cu banii lor. Si privind si din punctul de vedere al infidelitatii, daca eu sunt femeie si sunt instarita, ar trebui sa imi doresc sa schimb barbatii ca pe sosete? parerea mea e ca nu.

Asadar, alegerile pe care le facem arata cine suntem. Indiferent ca suntem bogati sau saraci, barbati sau femei, infidelitatea este rezultatul unor probleme in cuplu sau a unor probleme ale sinelui, nu are legatura cu banii sau cu genul.

Cunoasteti-va pe voi insiva inainte de a intra intr-o relatie pentru a stii ce va doriti de fapt. Poate tot ce va doriti este sa va culcati cu cat mai multi parteneri si atunci nu are rost sa va implicati intr-o relatie, poate va place sa „gustati” din fiecare cate putin, nimeni nu va zice sa nu o faceti, dar asumati-va acest lucru si nu promiteti marea cu sarea cuiva care va vrea doar pe voi.

Am spus-o inca de mica si inca o mai spun pentru ca asta simt: daca ar fi fost sa aleg, sau daca as putea sa schimb asta, mi-as fi dorit sa ma fi nascut barbat, din mult prea multe motive pe care nu are rost sa le insir aici insa cand am fost la terapie mi s-a spus ca gandirea mea este masculina pentru ca sunt mai dura, am tendinta spre poligamie si imi pierd interesul usor. Insa stiu de ce sunt femeie, pentru ca-mi controlez aceste chestii foarte bine si sunt mandra de acest lucru. De-a lungul vietii nu mi s-a intamplat niciodata sa iubesc mai mult de un barbat in acelasi timp si nici sa nu-l mai iubesc daca nu mi-a gresit sau daca suntem compatibili.

Asadar, totul tine de alegeri, daca stiti ce vreti cu adevarat, nu aveti nevoie de confirmari ci doar sa va asumati ceea ce ati ales. Si, tineti minte, cel mai important organ sexual e creierul.

Videoclipul il puteti urmari mai jos:

 

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: