E o chestiune de moralitate

Puțini înțeleg faptul că femeile nu sunt un obiect sexual și indiferent de alegerea lor trebuie iubite pentru ce sunt ele ca oameni nu ca gen. M-am lovit de prea multe ori de chestia asta și pot spune că m-am săturat și trebuie să-mi spun opinia.

Cu siguranță mulți dintre bărbați se vor regăsi aici și multe dintre femei au fost implicate în astfel de situații. O să vorbesc în numele meu și al multor femei care simt acelasi lucru. Mesaj pentru barbați: Nu suntem jucariile voastre sexuale! Încetați să mai pretindeți, să așteptați, să vă doriți, lucruri despre care vă spunem că ne deranjează sau nu dorim să le facem – implică sacrificiu atât fizic cât și psihic din partea noastră ca să vă mulțumim pe voi. Nu pot decât să spun de la început ce vreau și ce nu vreau, rămâne la alegerea voastră dacă puteți să mă acceptați sau nu așa cum sunt, dar spuneți-o de la început.

Așa cum multe lucruri care se întâmplă în filme se întâmplă rar în realitate, e valabil și pentru lucrurile din filmele porno. Vă uitați prea mult la ele și ajungeți să aveți dorințe exagerate și să vă faceți proiecții nerealiste ale iubitelor voastre. Ați întalnit femei dispuse să facă anumite lucruri pentru voi, foarte bine, rămaneți cu ele dacă asta vă doriți, dar în viață nu le puteți avea pe toate, va trebui sa ALEGEŢI, ce e mai important pentru voi? știu, e o decizie grea, dar, va trebui să alegeți dacă sunteți suficient dezvoltați personal şi emoțional.

Mulți pun ca scuză pentru infidelitate nesatisfacerea dorințelor sexuale. Atunci de ce vă mai cautați relații dacă tot ce contează pentru voi sunt dorințele voastre egoiste?

Am să mă adresez femeilor care au trecut prin situația următoare sau poate chiar trec. Sexul anal nu e sigur, cine spune că, dacă sexul anal e făcut corect, nu are urmări, minte! Minte ca să-și satisfacă propria ființă (în cazul în care e bărbat) iar dacă e femeie, se minte singură (sau poate chiar nu a avut nicio urmare asupra ei dar nu trebuie să garanteze pentru voi). Nu am să vă mint, poate fi plăcut, dar poate fi și neplăcut, poate fi cum simțiți voi, numai sănătos nu! Am învățat că orice om normal poate accepta chestia asta ca pe o fantezie, da, o dată în viață poți face asta, din curiozitate, din ce mai vreți voi ca motiv, dar niciodată nu trebuie făcut un obicei din ceva nociv (desi, e alegerea fiecăruia). Are urmări, și dacă vreți să le aflați pe pielea voastră, nu aveți decât, dar bărbații ar face bine sa înțeleagă. Poate, zic „poate”, există femei care au făcut si nu au avut urmări, deși, mă indoiesc. Biologic vorbind, anusul și rectul au un cu totul alt scop decat sexual.

Sexul anal este considerat a fi o practică sexuală ce implică riscuri multiple, iar sexul anal neprotejat prezintă cel mai mare risc pentru sănătate, din următoarele motive: vulnerabilitatea țesuturilor din zona anală, riscul de fisurare a anusului în momentul penetrării, risc crescut de sângerare în timpul actului sexual, distrugerea muschilor sfincterului, risc de incontinență sau/și prolaps anal. Sexul anal predispune, de asemenea, partenerii la două mari riscuri principale: infecții – prin prisma numărului mare de microorganisme infecțioase care se regăsesc exclusiv în acestă zonă a corpului – și vătămări fizice ale anusului/rectului. Frecvent, sexul anal este asociat cu hemoroizii, prolapsul anal, fisura anală, durere ano-rectală, ulcer anal. (sursa – sfatulmedicului.ro). Pe lângă problemele de sănătate ce pot apărea pe termen lung mai sunt și faptul că, pe cei/cele pasivi, îi poate afecta psihic și prin alte câteva efecte fizice secundare negative ca – senzație de a avea scaun de mai multe ori după încheierea actului, fisuri anale care se amplifică la ieșirea efectivă a excrementelor – finalizată cu sângerări, scurgeri de lichid seminal la câteva zeci de minute după încheierea actului și frustrări (în cazul în care e făcut „din iubire”) după terminarea relației (cât și în timpul relaţiei dacă lucrurile „scârțâie”). Legat de toate astea sunt doua articole simpatice, dar greu de inteles, atentie sa nu interpretati gresit, pentru orice eventualitate va zic eu ca ambele sunt impotriva sexului anal respectiv: primul si al doilea. Dar, e alegerea fiecăruia, însă, sfătuiesc din toată inima, pe oricine, SĂ NU FACĂ NIMIC DIN CE NU VREA iar dacă persoana langă care e, insistă să vă ceară ceva ce nu vă place (și aici ma refer si la femei si la bărbați), fugiți, fugiți mâncând pământul, pentru că frustrările și regretele sunt reale și al naibii de dureroase odată cu trecerea timpului.

Acum vreau să vorbesc și de sexul oral, de asemenea, există noțiunea de „deepthroat”. Pentru femeile care nu știu, că mă îndoiesc că bărbații nu, este sexul oral prin care penisul ajunge în gât, în pasul în care ajunge mâncarea înainte de a fi efectiv înghițită. Vă asigur că nu este posibil acest lucru dacă nu ai făcut asta niciodată, îți va veni efectiv să vomiți, pentru că, poate ați auzit de expresia „bagă două degete pe gât când ți-e rau”, de ce se zice asta? ca să provoci senzația prin care scoți ce-ai în stomac. Se face în cazul oamenilor care au înghițit ce nu trebuie (otravă, mâncare stricată etc) sau în cazul în care ți-e rău. Iar această senzație e provocată de ceva ce se află biologic în noi tocmai pentru acest scop (uvula palatină, sau popular „omuletul din gât”). Femeile (și bărbații) care au „învățat” să facă sex oral deepthroat și-au reprimat această reacție astfel încât să poată face acest lucru. Se face cu exercițiu și nu este deloc usor. Este impotriva firii. Nu, n-am făcut si nu vreau să „învăț” să fac așa ceva doar pentru a-l satisface pe el.

Astea fiind spuse, vreau să-i întreb pe bărbați, vi se pare corect, moral, să facem lucruri care ne afectează fizic și psihic, poate, din cauza frustrării, că ni se cere prin culmea tupeului să facem ceva de genul, doar pentru ca voi sa fiți 100% mulțumiți sexual? ce sunteți în stare să oferiți în schimb? dar dacă nu aveți ce oferi? dacă eu valorez mai mult decat orice îmi poți oferi pe lume? ai să te oftici si ai să mă părăsesti? go ahead, dar nu pretinde că stii să iubesti, pentru că ce iubesti tu este un produs, nu o fiintă. Voi nu tre’ să vă schilodiți niciun organ ca să ne satisfaceți sexual pe noi. Mai mult, în multe cazuri, bietele femei nici nu știu să fie satisfăcute pentru că și-au început viața sexuală într-un mod brutal. Un bărbat trebuie să reprezinte menținerea fericirii unei femei nu să intre în viața ei ca să o facă nefericită.

Invățați să fiți oameni și lăsați animalismele deoparte. Vă spun aceste lucruri pentru că sunt printre noi, si sunt la tot pasul, si ele reprezintă un motiv pentru haosul dintre oameni din ziua de azi, ele sunt motivul pentru care unele femei fug de bărbați sau de sex ca dracul de tămaie sau pur si simplu nu știu să se bucure de sex, aceste lucruri sunt motivul pentru care unele femei ajung să facă sex pentru nimic, sunt motivul pentru care bărbații nu mai au încredere în femei (si aici mă refer la faptul că avand în vedere că unele femei fac aceste lucruri si sunt atat de raspandite, majoritatea bărbaților au impresia că îi mințim sau că avem „fițe” pentru că nu vrem să facem și noi) si așa mai departe.

Din nou, ultim mesaj valabil pentru toata lumea, NIMENI ȘI NIMIC ÎN LUMEA ASTA NU TREBUIE SĂ VĂ FACĂ VREODATĂ SĂ FACEȚI CE SIMȚIȚI CĂ NU VREȚI. NU trebuie să dați explicații și nu trebuie să „treceți peste”, dacă nu vreți, dacă nu simțiți lucrul ăsta cu adevarat, nu faceți (general valabil nu doar pentru tenta sexuală), pentru că mai tarziu, veți regreta si nu veți putea repara. Învățați să vă prețuiți pentru calitațile umane si nu pentru cele prin care „vă vindeți ca produse”. Umanismul și umanitatea sunt ceea ce trebuie să întelegeți în viață încă de tineri. Din păcate, mulți dintre noi le învață la sfarșitul vieţii, când nu mai au prea mare importanță.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: