Sunt recunoscătoare părinților

Dragi părinți, a trecut ceva timp de când nu mai sunteți în viața mea și senzația de durere aproape s-a stins. De mică am scris lucruri pentru mine chiar dacă alții nu le-au văzut sau auzit. Acum o fac la fel. Scriu, teoretic, să vă spun că nu v-am uitat pentru că îmi amintesc de voi cu fiecare lucru bun pe care-l fac, vi se datorează vouă. Practic, îmi scriu mie pentru a-mi reaminti mereu de voi și de a-mi aminti să fiu recunoscatoare pentru tot ce am.

Vă mulțumesc ca m-ati născut, crescut și iubit atât cât ați fost pe lume, mi-ați dăruit doi frați minunați și o minte cu care pot vedea binele și raul din jur astfel încât să trăiesc o viată de om.

Au fost momente în viața când, poate, nu ați luat cele mai bune decizii în legatură cu mine dar eu v-am iertat. Sper că m-ați iertat și voi pentru atunci când nu v-am ascultat desi ați avut dreptate. Stiu, acum, că nu mi-ați vrut decât binele.

Stiu că este greu să apreciem părinții cât sunt în viața noastră, mi-ați povestit și voi de ai voștri, știu că și ei au luat decizii greșite, din când in când, cu voi. Eu, insă, sper să nu fac la fel când voi avea copii, dacă voi avea. Insă, vă mulțumesc, să fii părinte este cu adevarat cea mai mare responsabilitate și vă mulțumesc că ați avut acest curaj, mai ales ție, mamă – stiu că ai investit mult din timpul și energia ta pentru mine și îmi pare rău că nu am reușit să-ți mulțumesc îndeajuns, încerc să-ți multumesc de-a lungul vieții mele – trăind-o frumos.

Vreau ca toată lumea să știe că dacă sunt un om frumos, se datorează vouă, vreau să vă fac mândri de mine și să știți că nu am păstrat nimic negativ să-mi amintească de voi ci doar lucrurile bune, pentru a putea fi bună în continuare. Sper din suflet ca toți părinții buni din lume să fie apreciați de copiii lor și să se reflecte asta prin comportamentul acestora. De fapt, nici nu se poate altfel. Doar așa vom construi o lume mai bună.

Nu v-am uitat, vă mulțumesc ca m-ați facut ceea ce sunt! Zi de zi din viața mea, sper să dovedesc lumii că am avut niste parinți minunați și am învățat de la fiecare ce-i mai bun atata timp cat am petrecut cu el. Chiar dacă nu ați contribuit 100% la ce reprezint acum, voi ați ridicat fundația pe care se sprijină construcția finală. Vă iubesc și n-am să uit niciodată ce-ați facut pentru mine!

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

 

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: