„Colectiv” de victime „arse” de propriile alegeri

Românii sunt ipocriți și le place să pozeze în victime. Da, statul român e praf, e jalnic, e de condamnat, toată lumea o știe. Dar ce e statul? în afară de 300 de parlamentari, 1 președinte și alte câteva zeci de politicieni, statul, nu e reprezentat de toți românii din funcțiile publice?! de toți cei care fac, de fapt, treaba murdară a „statului”? cațiva români au murit iar alte câteva zeci au fost răniți într-un eveniment neplăcut dintr-un club din București, zis „Colectiv”. Cine-i vinovat? toți sunt vinovați!

Suntem o adunatură de cetățeni care prețuiesc banul, țigările, alcoolul și sexul. În loc să prețuiască viața, natura, activitățile sportive, educația și dezvoltarea personală, ei născocesc tot felul de distracții inutile precum halloweenul (asta ca exemplu că s-a întâmplat acum dar putea să se întâmple la orice fel de petrecere) care nu le aduc niciun real folos ci, eventual, moarte.

Problema nu ar fi să se distreze ocazional, dar rari sunt cei care doar „gustă” distracția în club, foarte mulți au făcut un mod de viață din asta. Ridicați-vă standardul de viață și veți trăi mai bine. Vorba cuiva care spunea să nu mai fim indiferenți, că statul oricum nu-i va pedepsi pe cei „responsabili”  – noi suntem cei care-i incurajăm pe comercianți, nu întelegeți? vă oferă ceea ce voi cereți! Noi suntem puterea! Dacă noi nu consumăm, ei, cum vor caștiga bani? poți vinde cuburi de gheață la polul nord? nisip în deșert? ideea e că dacă nu au ce să ne ofere, nu vom cumpăra, și nu îi vom mai îmbogăți dar vouă vă place tot ce e la modă, periculos, ce face toată lumea, e un cerc vicios, voi sunteți superficiali, căutați plăcerea superficială și vă place viața în destrăbălare, și nu are legatură cu religia, personal, nu cred în biserică, și sunt oarecum necredincioasă, dar sunt o persoană care caută plăcerea în toate formele ei și le alege pe cele mai bune (placere maximă, risc minim).

Mă dezgustă că sunt atâția printre voi care găsiți tot timpul un vinovat pentru tot ce vi se întâmplă, vouă sau celor din jur, dar la ce greseli faceți nu vă gândiți. Văd acum că mulți și-au pus „doliu” ca imagine de profil. Bravo, purtati doliu prostiei. Toți sunteți vinovați, lăsați ipocrizia! Să nu vă mai zic că, întâlnesc foarte des persoane care nu sunt nici patroni și nici politicieni și prin superficialitatea lor dau dovadă că e în natura noastră să fim ignoranți. Da, așa cum cei care trec peste legi ca să nu fie „arși la buzunar”, ca să caștige mai mult, din lacomie, așa se află printre noi ignoranți care zilnic trec peste legile bunului simț și ale bunătății, zilnic întâlnim persoane care aruncă gunoaie pe jos, îmbrâncesc persoane în transportul în comun, distrug bunuri publice sau bunurile altora, se poartă ca niște animale și multe altele, de ce? din ignoranță și din răutate. Există victime ale unor astfel de specimene? există. La fel sunt și patronii unui astfel de club neautorizat. Cei 27 de morți (sau câți or fi fost, de fapt) au fost victimele ignoranței întâlnită atât de frecvent printre oameni. Când oamenii vor deveni mai buni, lumea va deveni mai bună. O să vă tot repet: binele general va fi posibil doar prin schimbarea în bine a fiecăruia dintre noi, iar binele general se va reflecta asupra fiecăruia dintre noi, dacă e fiecare pentru el, se produce un dezechilibru care afectează mulți alții din punct de vedere individual. Treziți-vă! Lăsați fățărnicia ( că v-ați pus voi doliu pe facebook nu ajută și nu impresionează pe nimeni (inteligent), e doar un semn că aveți spirit de turmă fix când nu trebuie), schimbați-vă în bine și va fi bine! Nu o faceți și va fi din ce în ce mai rău!

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: