Visele nu „sunt doar vise”!

Cu siguranță li s-a întâmplat multora să viseze lucruri care să-i facă să retrăiască momente triste sau fericite sau, lucruri care își doresc să se întample sau, lucruri care s-au întâmplat după ce le-au visat. V-ați întrebat vreodată cum e posibil? mulți spun că „sunt doar vise”.

Visele sunt mai mult decât un rezultat al subconștientului nostru, visele sunt o prelungire a noastră, reprezintă trăirile sufletului, felul lui de a comunica cu noi. În subconștient acumulăm tot ceea ce ascundem în viața de zi cu zi, fie că sunt bucurii sau tristeți, temeri sau dorințe.

Acum câteva zile am avut un vis care m-a făcut să simt ceva oribil, chiar dacă întâmplarea nu a fost aceeași, ceea ce am simțit a fost la fel de neplăcut ca atunci când s-a întâmplat real. Când i-am spus persoanei implicate despre vis și faptul că eram puțin supărată pe ea din cauza asta, a spus că „ce vină are ea? ca e doar un vis”.  Ei bine, adevărul e că ea avea singura vină, pentru că dacă ea n-ar fi existat în viața mea și nu mi-ar fi provocat niciun rău vreodată, eu nu aș fi visat-o niciodată în felul ăsta.

Este semnul de alarmă tras de ființa mea, faptul că trebuie să iau măsuri, că nu mai pot trăi așa, mai ales, că este un vis care se cam repetă, întâmplări diferite, aceleași sentimente.

Am vrut să împart cu voi asta pentru că e important. Ființa umană e plină de mistere și e uimitoare atunci când descoperim câte unul. Visele sunt un fel de al-VI-lea simț al nostru, nu le ignorați. Am citit despre ele și vă invit să o faceți și voi iar pentru a vă stârni curiozitatea, știați că există 8 tipuri de vise? iar acestea sunt: vise simbolice – pe scurt, cele în care visăm că suntem o anumita persoană sau personaj, vise compensatorii – cele în care facem ceea ce nu putem în viața reală, vise legate de starea de sănătate – sunt vise care ne pot furniza informații despre o posibilă afecțiune fizică a noastră, vise care vizeaza rezolvarea problemelor – vise care, evident, ne sugerează soluții la anumite probleme din viața noastră, vise telepatice – sunt vise care ne fac să vedem sau să simțim ceva care se întamplă chiar în acel moment undeva în lume, vise premonitorii – vise care ne arată ceva ce se poate întampla dacă nu schimbăm cu bună știință cursul lucrurilor, vise lucide – sunt visele de care suntem conștienți și în care putem modifica situația după bunul plac (recomand filmul „Inception” pe această  temă) și ultimul tip dar nu cel din urmă – coșmarurile – în principiu, sunt vise care ne transmit faptul că subconștientul a ajuns la ultima sa soluție de a ne arăta că ceva din cursul vieții noastre trebuie conștientizat și înțeles pentru a ne feri de probleme.

Sper că v-am făcut să vă puneți un semn de întrebare asupra a ceea ce visați și că v-am întreptat un pas spre rezolvarea unor probleme din viața voastră.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: