Speranța ar trebui să moară ultima

Urmăresc serialul Sex and the city de câteva săptămâni și am văzut acolo destule situații din viața reală dar stiu ca și în viața reală voi vedea situații de acolo insa am să mă rezum la câteva.

Când spun că „Speranța ar trebui să moară ultima”, mă refer la faptul că noi chiar ar trebui să sperăm până în clipa în care ni s-au închis ochii definitiv. De ce? pentru că vieții îi place să facă surprize atunci când te aștepți mai puțin.

Am întâlnit persoane pe care cei din jur le-ar considera demne de milă, dar ele sunt fericite, am întâlnit persoane pe care lumea le-ar considera fericite, dar ele sunt demne de milă, am întâlnit lucruri care m-au făcut să spun „le-am văzut pe toate” când de fapt ele erau doar puținul din realitate. În viață sunt lucruri care se întâmplă chiar dacă noi nu le credem, și uneori, avem tendința să le credem prea bune sau prea rele pentru a fi adevărate, și greșim. Ar trebui să luăm totul ca atare pentru a ne bucura maxim. Speranța nu trebuie să ne-o piedem deoarece atunci când chiar se va întâmpla ceea ce am sperat, să putem realiza și să ne putem bucura, pe când dacă vom renunța, vom crede că acel lucru este fals și va trece pe lângă noi chiar dacă el este real.

Ar trebui să învățăm să nu judecăm ușor. Toți suntem făcuți să judecăm, nu ne putem abține, dar putem învăța măcar să tragem concluzii mai aproape de adevăr având răbdare. Poate ai muncit o viață întreagă să realizezi ceva și totul s-a prăbușit pentru că așa a fost să fie. Lumea poate spune că ești un „ratat” dar lumea nu știe cât efort ai depus, lumea nu a fost acolo să te susțină și nici nu are dreptul să fie acolo să spună „ai eșuat”. Doar tu știi când vei reuși și când vei eșua, speră până ți se închid ochii!

Oamenii ar trebui să ofere o primă șansă oricui pentru că nu se știe cum norocul cuiva a fost ghinionul altuia și invers. Viața ne oferă surprize, sperați la cele plăcute!

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: