Suntem infinit în urmă cu civilizația

Azi nu aveam în plan să scriu ceva pentru că lucrez de zor la programare însă am fost deranjată de niște bubuituri, și ca să vezi, eu stau destul de sus, cam la etajul 8! Curioasă să văd cine îmi disturbă liniștea la ora 16, mă uit pe geam, ce să vezi? muncitori care aruncă bolovani cât jumate din corpul meu, întro camionetă; se auzeau ca niște bombe!

Și nu că asta m-ar fi făcut să scriu dar mi-am zis „au întrecut măsura!”, pentru că acum câteva zile, în mijlocul zilei, eu n-am putut sa ies din scara prin fața blocului deoarece era săpat un mega sanț de jumătate de metru, cu tot cu pamantul lui pe lâng și aparatele lor înșirate, drept urmare, a trebuit să ocolesc tot blocul, cam 200m să pot să ajung la 10 m de fapt, de bloc. Este strigător la cer ca în anul 2015 să fie atâta dezordine, necoordonare și primitivism! În alte țări, aceste lucrări, deloc zgomotoase, s-ar fi realizat noaptea, pentru a nu încurca cetățenii, iar cele zgomotoase, s-ar fi realizat cu mai multă grija și efort din partea muncitorilor pentru a nu perturba liniștea publică.

Știu ce o sa ziceți: nepăsare, nepăsare, nepăsare! De ce? pentru că au salarii mici! De ce? pentru că trăim într-o țară coruptă dar! Ce legătura are bunul simț cu salariul ?! trăim într-o țară necivilizată plină de needucați, o sa ziceți, „dacă erau educați, nu erau muncitori!” și așa mai departe… dar știți ce? nimeni nu vă împiedică să vă doriți o lume mai bună, mai curată, mai precupată de bunăstarea celor lângă care trăim, frate, mustrați-i, încercăm noi să-i educăm dacă statul nu o face! Zic și eu …. poate va ajunge la urechile cui trebuie și poate se va schimba vreodată ceva!

Nu-mi vine să cred cât de înapoiați suntem… iar cei cu capul pe umeri suferă și se minunează….

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: