Părere despre sex

Plouă. Lucrez la licență și pentru că am de testat o secvență la care trebuie să aștept câte o oră să văd dacă merge, am început să caut conversație cu prietenii pe facebook. Mi-a răspuns cineva căruia i-am zis că am chef să fac ceva fun în timp ce lucrez la licență ori să vorbesc cu cineva dar nu prea am cum la care persoana îmi răspunde cu „singurul lucru fun pe vremea asta e sexul”. Care a fost răspunsul meu? „pentru unii….pentru mine, sexul e boring”.

Și lovindu-mă de acest aspect din nou, cum că sexul înseamnă distracție, mi-am adus aminte că am văzut mai demult pe facebook o imagine din acelea cu mesaje, scrisă în engleză care tradusă sună cam așa: „sunt două lucruri în viață pe care după ce le-ai sfârșit abia aștepți să le începi din nou: dormitul si sexul”. Ok! That was a good joke! Personal, nu sunt deloc de acord: 1. nu sunt o persoană leneșă, n-are cum să-mi placă să dorm non-stop, sunt o persoană activa, da, dorm că am nevoie, ma trezesc și încep să-mi consum energia făcând ce trebuie și ce-mi place dar în niciun caz făcând doar sex! Și 2. Sexul nu e printre lucrurile mele preferate de făcut.

Îmi place să fac atât de multe lucruri încât sexul mi se pare banal, în niciun caz distracție…. Știu la ce se gândesc unii dintre voi „saraca, n-a experimentat cu cine trebuie!”. Vă asigur că experimentatul nu a fost o problemă. Nu asta e problema, poate am o problemă de o anumită natură, poate doar mă plictisesc repede sau poate, imi plac alte lucruri mai mult decât sexul, pur și simplu! Concluzia e una: suntem diferiți și avem gusturi și energii diferite: unii vor mai mult, alții mai puțin, alții prea mult, alții deloc.

Ceea ce aș fi vrut este să nu mă înțelegeți greșit, îmi place când am parte de sex de calitate doar că nu îl văd ca pe un mod de viață, îmi plac mult prea multe lucruri ca să îmi rezerv energia doar pentru sex, iar daca fac mult sex, cum mai am energie pentru celelalte lucruri care îmi plac? și nici nu-l văd ca pe o distracție, face parte din categoria lucrurilor de făcut în doi, în cuplu și care cere implicare emoțională, nu-l fac oricum.

Am nevoie de niște păreri din partea voastră, le aștept în caz că le aveți. De ce m-am raportat la sex? pentru că pare că totul în jur se raportează la asta ca și cum face parte din nevoile de bază: „mâncat, băut, dormit, eliminare mâncare/băutură”. Dar să vă zic ceva, nu e chiar o nevoie de bază, unii nu simt nevoia de sex, dar toți simțim nevoia de toate celelalte, corect?

Și în general, ca orice lucru făcut, individual sau în grup, trebuie făcut cu măsură. Excesele nu sunt bune în niciun sens, părerea mea. Voi ce părere aveți? există lucruri care vă plac mai mult decât sexul?

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

 

 

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: