În fața ta, am voie să par proastă

Îmi doresc să povestesc despre ceva ce mi s-a întâmplat și chiar să vă cer părerea. Cum credeți că ar trebui să fie un cuplu? serios mereu, să pară perfect în fața celorlalți, să pară cei doi ce-l formează, perfecți unul față de celalalt? părerea mea e că ar trebui să fie natural, să nu se teamă niciunul de celalalt în niciun fel, nici ce-ar putea crede, nici cum ar putea reacționa. Suntem oameni, greșim, învățăm și iar greșim. Așa suntem construiți. Merităm să fim judecați? consider că da numai atunci când greșelile se repetă. Poate nici măcar atunci…

M-am simțit cumplit când la finalul fiecărei relații mi s-au aruncat în față lucruri pe care nu le conștientizam și nu numai, din punctul meu de vedere, unele erau chiar neadevărate. Unul adevărat însă este că mi-am permis să fiu naivă, copilăroasă, cu cel cu care îmi împărțeam viața. Dar ghiciți ce? el a luat-o ca pe un mare defect, nu m-a întrebat de ce-am întrebat sau ce-am gândit în momentul ăla, pentru el era o perlă, o dovadă de prostie, naivitate, de neiertat.

La un moment dat, uitându-mă la Game of Thrones, m-am întrebat dacă au existat într-adevăr dragoni. Știu că filmul este fictiv cu totul, dar are foarte multe elemente din comportamentul divers al omului și îmbină toate genurile de film: crimă, intrigă, comedie, aventură, romantism. Nu am stat să caut niciun personaj și nicio poveste despre, să știu dacă este o legendă, dar m-am gândit că poate este, și că poate, cândva, au existat și dragoni precum au existat dinozaurii.

Câte dintre lucrurile care s-au scris sau despre care s-a vorbit în trecut nu existau și acum există? câte lucruri sunt încă nedescoperite? vă invit să vedeți filmul: Mermaids: The body found (2011). Este un documentar care arată dovada și câteva explicații că sirenele sunt reale. Să nu mai vorbesc și de extratereștri…Sau, de Dumnezeu, l-a văzut cineva? nu, dar o întreagă planetă crede in El.

Multe alte lucruri de care nu știm sau de care știm pentru că le-au inventat alții, pot exista. Inchei cu o replică a unui copil de 7 ani când i s-a spus ca ceva anume nu există: „Dacă tu nu ai văzut, nu înseamnă că nu există!”. Vă aștept cu păreri.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: