Lăsați emoțiile negative să fie constructive!

De curând viața mi-a mai dat o lecție. Sufăr, ca orice om când își ia șuturi în fund. Știți cu ce trebuie să rămân? cu ceea ce am învățat și încă ceva: dorința de a deveni mai bună! Nu mai rea! Nu trebuie să mă gândesc cum să fac să mă răzbun sau să fac asta altor persoane din viața mea. Cunosc – furia, tristețea, dorința de a distruge tot în jurul meu, pentru că doare! Doare atât de tare încât îți vine să-ți smulgi inima și să o infigi într-o țeapă ca să nu mai simți.

Dar știți ce? nu merită! Viața e un dar, tratați-o ca atare, asta înseamnă, să vă bucurați de ea! Nu să vă întristați, nu să vă distrugeți pe voi înșivă! Pentru că dacă rețineți emoțiile negative și le hrăniți, o să ajungeți niște epave omenești. Însă trebuie instruire ca să puteți savura viața în toata splendoarea ei, și această intruire vine din știința numită „Dezvoltare personală”. Este o știință nouă în țara noastră și chiar în lume dar există! Căutați ce înseamnă, învățați, dezvoltați-vă și vă promit că veți suferi din ce în ce mai puțin în viața voastră, și mai mult, vă veți bucura din ce în ce mai tare. Veți învăța să faceți difereța, veți învăța ce trebuie si ce nu trebuie să faceți, vă veți cizela instinctele și inteligența, veți avea enorm de câștigat.

Eu consider că am avut enorm de câștigat că nu mi-am pierdut mințile până la vârsta asta deși am avut din plin motive. Cei ce mă cunosc, știu. Recunosc că pe atunci nu știam ce e dezvoltarea personală, însă am avut ceva al meu, înnăscut, care m-a facut să nu cedez și să vreau să fiu mai bună. Dezvoltarea personala este atât pentru cei ca mine cât și pentru cei care nu sunt atât de puternici de la sine.

Nu vă înverșunați împotriva celorlați doar pentru că nu ați știut să gestionați anumite situații din viața voastră. Luați-le ca pe niște învățături utile, atât pentru binele vostru cât și pentru al celor din jur. Iubiți-vă ca frații! Nu ne-am născut să urâm, ne-am năescut să iubim și din iubire să dăm naștere copiilor noștri. Așa că nu ajungeți să urâți, mențineți-vă sufletele curate! Doar așa veți fi fericiți pentru că ura, nu dăunează doar celor din jur ci și purtătorilor ei.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: