Numărul foștilor parteneri nu contează!

Am să vă spun la ce gând din mentalitatea voastră de barbati trebuie să renunțați: la acela în care credeți că dacă femeile au avut un număr de n barbați înaintea voastră, sunt curve, sau sunt „prea folosite”, sunt uzate. Am întalnit persoane, și am auzit de altele, interesate de numărul de foști parteneri.  Care-i rostul? bărbații caută să aibă cât mai multe relații în tinerețe, să experimenteze, să se distreze, să învețe, femeia de ce n-ar face la fel? credeți că ea se naște învățată? și în aceeași idee, dacă o femeie alege să nu aibă o relație și să facă sex cu mai mulți bărbați, e curva, dar un barbat care face asta, e mare armasar, de când până când?

Să nu-mi spuneți că vă legați de religie atunci când judecați femeia! Că acolo e valabilă inclusiv masturbarea ca fiind păcat și inclusiv pentru bărbați valabilă denumirea de curvie și preacurvie dacă se culcă cu mai mult de o femeie toată viața lui. Deci, care e problema? puteți să-mi răspundeți? de ce barbatul are voie și femeia, nu? moral, vorbind, în societate. Dacă nu puteți să-mi răspundeți cu ceva plauzibil, atunci e clar că trebuie să vă schimbați mentalitatea, dacă dețineți acest tip de mentalitate.

Am un raspuns de la cineva care sună cam așa: ” femeia e ființă superioară și nu trebuie să devină WC-ul tuturor, pe când bărbatul e animal prost și nu se poate abține.”. Ok, am și eu un răspuns la asta, femeile sunt oameni, de ce să trăiască cu animalele? mai bine singure sau cu oamenii de sex opus care au curajul să se arate. Mi se pare o scuză penibilă, demnă de o minte imatură, răsfățată.

Trăim în secolul XXI, oameni buni, fiți raționali, fiți logici, lăsați orgoliile și tiparele. Și dacă vă e teamă să vă schimbați mentalitatea din cauza vreunui anturaj sau a familiei, am o vorbă pentru voi „gura lumii, nici pământul n-o astupă!” (pământul, adică globul pământesc, întreaga planetă). Și o imagine simpatică pe tema asta:

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: