Bărbatul poate fi monogam!

Să vă dau o veste: multe dintre femei s-au emancipat și o vor face și celelalte, așadar, dragi bărbăței, nu va mai merge mult timp scuza „bărbatul e poligam” la înșelat. De ce? pentru că și monogamia și poligamia sunt alegeri făcute de voi, de nimeni altcineva.

Cu alte cuvinte, nu aveți scuze, atunci când înșelați, o faceți cu bună știință și trebuie să vă asumați urmările. De preferat ar fi să nu se ajungă în astfel de situații pentru că vă puteți răni partenera într-un mod destul de grav și aici se aplică și principiul „ce ție nu-ți place, nici altuia nu-i face” pentru că dacă voi, ca bărbați nu suportați sa fiți înșelați, trebuie să întelegeți ca nici femeilor nu le convine. Pe lângă asta, cum v-ar veni daca următoarea voastră parteneră ar fi traumatizată psihic din aceeași cauză ca a fostei partenere traumatizată de voi? nasol, nu? așadar, fiți băieți cuminți și toata lumea va fi fericită.

Același principiu se aplică și la femei, înșelatul nu-și are rostul, și cine o face, e un om lipsit de caracter, de responsabilitate, de respect, de asumare, de tot ce e bun.

Am gândit asta încă de când eram foarte tânără și am sperat că voi găsi oameni care gândesc ca mine. Andrei Vulpescu este unul dintre ei. El a înțeles că dacă ești om și te-ai maturizat, nu ai scuze atunci când ești pedepsit pentru infidelitate. De ce? pentru ca un om matur este în stare să se abtină de la orice tentație atunci când trebuie. Așa cum atunci când ești într-o ședință importantă sau nu ai posibilitatea sa te duci la toaletă, te abții, așa e cu oricare alta nevoie: mâncat, sex, dormit etc

Și poate vă întrebați de ce sa vă abțineți? păi, vă răspundeți atunci când vă întrebați ce vă oferă relația în care sunteți și ce pierdeți dacă veți înșela și se va afla. Și nu mergeți pe premiza că poate veți fi iertați, căci asa ceva nu se uită, încrederea, odată ce a fost pierdută, e greu de recuperat, uneori, imposibil.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: