O femeie iubește un bărbat atâta timp cât el merită!

Un bărbat mi-a spus la modul general ca o femeie care iubește un barbat îl va iubi mereu indiferent ce face, il va ierta la infinit și va face mereu orice pentru a-l păstra lânga ea. Am rămas mută știind că NU e normal să fie așa atâta timp cât bărbatul respectiv nu învață din greșeli și continuă să greșeasca fiind sigur pe el că va fi iertat. Mi-am zis: „cum au putut să iubească alea așa un om? adică, cât să înghiți? trebuie să fi fost masochiste!”

Părerea mea e că nu ai cum să iubești un om care îți face rău, decât dacă ești drogat/ă, și nici măcar nu-i pot spune iubire ci o stare euforică care ține cât își fac substanțele efectul. Părerea mea e ca la fel e și cu acea chimie dintre un barbat și o femeie: atâta timp cât unul e drogat de feromonii celuilalt, poți să-i dai și cu lopata în cap ca el/ea, tot va „iubi”. Nu contează că ala e bețiv sau ca aia face sex cu cine îi iese în cale, ei se iubesc!

Nu, asta nu e iubire! E beția ambalajului nou desfăcut care miroase frumos. După ce expiră, îți dai seama ce împuțiciune ai inspirat pe nări.

Iubirea se cunoaște atunci când doi oameni civilizați și lipsiți de obiceiuri nocive se întalnesc și își construiesc o relație pe baza principiilor și plăcerilor comune.

Orice om, femeie sau bărbat, dacă nu își mai iubeste partenerul de viață înseamnă că, fie el s-a trezit din beție și a văzut realitatea urâtă, fie partenerul s-a schimbat în rău și au intervenit nepotriviri. De cele mai multe ori „trezirea” e cea „vinovată” pentru că avem tendința să ne alegem partenerii după criterii superficiale și mai ales, când nu ne cunoaștem sau nu ne iubim suficient propria persoana, pentru că facem compromisuri și sacrificii pentru străini și realizăm târziu că am greșit.

Iubirea nu e gratis oameni buni. Iubirea e pentru oameni buni, iubirea e pentru oameni care știu să iubeasca, știu valorile morale, iubirea e pentru cei care merită, care nu se cred mai pressus de alții, care respectă, care au rabdare atât cu ei înșiși cât și cu cei din jur, care cred în drepturi și obligații egale, care sunt sinceri, care nu se tem să arate cine sunt, care nu dau vina pe alții pentru ce li se întamplă, care sunt modești, care au multe calități și își recunosc defectele încercând să le repare.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: