Cum știi dacă ceilalți te cunosc?

Recent, am fost intrigata de faptul ca unii oameni critica semenii din jur fara sa-i cunoasca. Am fost judecata si apreciata pe nedrept pentru ca nu m-au cunoscut.

Cum iti dai seama daca cineva te cunoaste? e simplu – nu afirma lucruri despre tine pe care tu nu le cunosti despre tine sau lucruri care sunt in contradictoriu cu ceea ce tu stii despre tine. Poate avea o parere, si iti poti da seama daca te cunoaste sau nu, pentru ca tu esti cel care te cunosti cel mai bine.

Perceptia si cunoasterea sunt doua lucruri diferite. Un om te poate percepe in felul lui si tie ti se poate parea ireal insa trebuie sa accepti ca acela este modul lui in care te vede, nu inseamna ca ceea ce vede la tine, in tine, este real si ca asa esti tu. Insa exista si oameni care te percep exact asa cum esti si inseamna ca te pot cunoaste cu adevarat.

Nu poti judeca modul oamenilor de a vedea lucrurile pentru ca suntem diferiti si modul nostru de gandire este diferit datorita constructiei noastre diverse.

Nu trebuie sa va lasati influentati de ceea ce vedeti si auziti la altii, trebuie sa va cunoasteti pe voi si apoi sa cautati oamenii care rezoneaza cu voi cel mai bine, respectiv care va percep asa cum voi va cunoasteti ca sunteti.

Oamenii care va vad intr-un mod urat este bine sa fie indepartati, insa nu imediat, ci dupa ce v-ati convins ca aceea este parerea lor definitiva si nu este doar prima impresie, nu este un mod iluzoriu al lor de a va vedea.

Acordati atata timp cat credeti ca puteti pentru a fi cunoscuti de cei din jur si pentru a va crea un mediu social favorabil.

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: