Cine sunt eu?

Sunt cine vreau sa fiu, eu aleg cine si ce vreau sa fiu, chiar daca intampin dificultati, daca lupt pentru ceea ce vreau, candva, voi obtine.

Nu am o superputere si nu sunt nici din neam de sange albastru insa am experimentat viata indeajuns incat sa-mi dau seama ca energiile lucreaza in favoarea mea atunci cand le stimulez.

Sa va explic la ce ma refer: daca ceea ce gandesc este numai despre a crea, atunci creierul meu se va conecta cu cei ce au ganduri asemenea si totul va lucra impreuna independent de noi astfel incat se va ajunge la rezoltatele dorite; daca ceea ce gandesc este negativ, se va intampla opusul a ceea ce imi doresc.

Lucrurile negative care se intampla independent de noi, se intampla din cauza persoanelor din jurul nostru, de aceea nu trebuie sa traim intr-un mediu toxic, si cand spun „mediu toxic” nu ma refer la poluare chimica, ci la persoanele din jurul nostru care fac rau, gandesc negativ si sunt lipsite de caracter.

Nu dati vina pe nimeni si nimic pentru ceea ce vi se intampla pentru ca vina va apartine in totalitate – „cum iti asterni, asa dormi!”.

Nu lasati pe nimeni sa va spuna ce sunteti capabili si ce nu sunteti capabili sa faceti, doar voi decideti asta! Fiti buni cu voi si fiti buni cu cei care merita. Asta nu inseamna sa fiti rai cu ceilalti ci doar sa va feriti de ei.

Asa cum organismul nostru se hraneste cu ceea ce mancam, si in functie de asta, daca hrana e buna – vom fi sanatosi – iar daca hrana e toxica – ne vom imbolnavi, la fel si creierul nostru, daca se hraneste cu ganduri si influente pozitive – va munci pentru a da rezultate pozitive – iar daca semnalele primite sunt negative, el va da rezultate negative.

Hraniti-va mintea cu informatii de calitate pentru a avea rezultate bune. Cateva exemple de hrana pozitiva: sport, citit, timp petrecut cu persoane de calitate, jocuri creative precum scarbble sau sah etc.

Asa ca, lasati televizorul si incepeti sa evoluati!

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: