Prieteni purtători de măști

Daca stati sa va analizati putin viata din punct de vedere al relatiilor sociale, va veti daseama ca ati putea trai la fel de bine, sau poate chiar mai bine, fara anumite persoane din viata voastra.

Oamenii cei mai linistiti sunt cei care au stiut sa isi faca ordine in viata, sa se elibereze de paraziti. Da, da, oamenii aceeia care stau in jurul nostru si pretind a fi prietenii nostri si ne cer ajutorul mult mai des decat il ofera si nu pentru ca ar avea nevoie, ci pentru ca asa s-au obisnuit, sa traga altcineva la jug pentru ei.

Stiti cum e: noi suntem prietenii lor, dar ei sunt prietenii nostri? va trebui sa reflectati asupra situatiei in care va aflati din punct de vedere al relatiilor sociale deoarece, avand relatiile nepotrivite, puteti fi trasi in jos fara sa va dati seama iar pe termen lung veti deveni frustrati si veti da vina pe ei, insa prea tarziu. Si, bine-nteles ca nu este vina lor, ci a voastra! Da, pentru ca i-ati lasat in viata voastra, nimeni nu intra cu forta in viata voastra, nimeni nu vine si zice „hai ca vin si eu in viata ta, ca asa vreau eu!”. Nu, voi alegeti pe cine vreti in preajma, asadar, analizati caracterul omului.

Secretul este: nu exista a treia sansa. Ai gresit o data, pe o tema, am vorbit, am lamurit, ok, a trecut. Dar daca gresesti si a doua oara, in acelasi mod, stiti cum e: greseala repetata nu mai e greseala. De ce? simplu! Cand regreti ceva cu adevarat nu ai cum sa vrei sa regreti si a doua oara! Poate doar daca esti masochist, sa suferi asa, regretand mereu…

Asadar, alegeti-va bine persoanele din jur, pentru ca ele va vor influenta viata, pozitiv sau negativ, in functie de caracterul lor.

Logica e simpla – vrei sa evoluezi? ai nevoie de oameni care au un caracter aparte. Nu? strange toate lichelele in jurul tau si vei vedea ce departe vei ajunge – la faliment!

Va recomand si o piesa muzicala pe tema asta CHEYACREW – BANII MEI

P.S De curând mă ocup și de canalul meu de youtube. Puteți să aruncați o privire și poate găsiți ceva ce vă interesează printre activitățile pe care le desfășor. Dacă da, nu uitați să dați subscribe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: